SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O LAŽNIM EKOLOZIMA Njih podržava autošovinista Staša Zajović
Foto: Youtube/Printscreen

Ova dokazana autošovinistkinja i perjanica drugosrbijanštine koristi svaku priliku da govori o navodnim genocidima i da tvrdi kako su Srbi najgori narod. 

LAŽNI EKOLOG, LAŽNI ŠTRAJKAČ Savo Manojlovic štrajkuje u hotelu Moskva

Svi se sećaju njenih nastupa u Vukovaru, kada je branila odluku da se Srbima zabrani korišćenje ćirilica i usput iznela laži kako su u Srbiji postojali koncentracioni logori.

Takođe je sa još jednim dokazanim autošovinistom podržala udar režima Mila Đukanovića na Srbe i Srpsku pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori. Čak je bila i na čuvenom događaju paljenja automobilskih guma ispred Cetinja kada su grupe ostrašćenih ostataka najgorih bezbožnika i komunista u Crnoj Gori, pokušali da spreče ustoličenje mitropolita Joanikija.

LAŽNI EKOLOZI PRIZNALI KOJI IM JE PROGRAM Srebrenica je genocid, priznanje Kosova

I to nisu bile njene jedine aktivnosti takvog karaktera. Bilo ih je i jeste mnogo tokom njene karijere i sve imaju jednu zajedničku tačku, a to je da je uvek protiv Srba i države Srbije. 

 

 

Njena najnovija aktivnost je podrška lažnim ekolozima. Postavlja se pitanje šta to Staša zna, a građani ne znaju, pa ih tako zdušno podržava. Njoj sigurno nije stalo do Srbije, građana Srbije, a ni do ekologije.

LAŽNI EKOLOZI PROPAGIRAJU ZABRANU RAĐANJA DECE Šešelj otkrio podli plan: To je neviđena glupost!

Celu situaciju još ogavnijom čini činjenica da stoji ispod transparenta na kojem je crkva i reči "znamo da ne damo". Staša koja je tražila da se zabrani rad Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori a manastiri i crkve predaju u vlasništvo raspopu Mirašu i njegovim satanistima, priča kako ne da crkve u Srbiji, koje nisu nikako ugrožene...

Koja je to skrivena agenda koja je sjedinjuje sa lažnim ekolozima?

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
Marina

13.02.2022 19:58

Lazni ekolozi i njihovi protesti nikoga vise ne zanimaju.

Krman

14.02.2022 01:17

Ma kakva ekologija. Vodje i organizatori su ljudi placeni da podrivaju drzavu Srbiju. To su vam buduci zeleni. Zivi bili pa videli. Placa ih Zapad.

Luka

14.02.2022 06:04

Niko više i ne obraća pažnju na ove lažne ekologe i njihovi protesti nikoga više ne zanimaju kao i nha ove što ih podržavaju kao što je Staša Zajović.

Jastreb

14.02.2022 06:56

A vi mislite da ove ZGUBIDANE interesuje Srbija? Ne, tu bagru interesuje samo novac i 2 grama belog. Njih može da vodi i Adolf Hitler samo ako plati sendvič i koka kolu i tenis patike a belo im stiže sa kosova od Kurtija. Srbija je uvek imala šljam i smeće što ne bi i danas???

Ljilja

14.02.2022 09:34

Pa neće njih niko normalan da podržava.

Ljiljana

14.02.2022 10:20

Dotična je još jedan u nizu stranih plaćenika, koja je u stanju da za šaku prljavog novca uradi apsolutno sve protiv Srbije!

Ljiljana

14.02.2022 10:20

Dotična je još jedan u nizu stranih plaćenika, koja je u stanju da za šaku prljavog novca uradi apsolutno sve protiv Srbije!

Jovana

14.02.2022 10:22

Ova žena mrzi Srbiju i Srbe to je evidentno!