ĐILAS ZAKUKAO, NE ZARAĐUJE NA TUŽBAMA KAO RANIJE Vređa novinare i urednike preko svojih kapitalaca, da li će da ih HAPSI I UBIJA?
Slika ekrana/NOVA S

U blago rečeno nebuloznom otvorenom pismu Dragana Đilasa, lidera SSP, predsednicima Višeg i Apelacionog suda u Beogradu, poziva se na povećanje kazni za novinare i urednike koji se drznu da ukažu na neku od njegovih brojnih afera.

Dok Đilasovi i Marinikini kapitalci sramno vređaju novinare, nazivajući ih paščadima i kerovima, strukovna udruženja ćute i ne reaguju.

PORTPAROLKA BORISA TADIĆA OSUDILA NAPADE NA NOVINARE I UREDNIKE Skandalozno agresivno ponašanje Ponoša i Vladete!

U pismu, gde se počinje od starog Rima (da, zaista), navodi se da 400 evra za dobijenu tužbu protiv medijske kuće koja piše o đilasovim delima i nedelima predstavlja sramotno malu cifru.

Đilas, kako navodi, čezne za vremenima kada su ove kazne iznosile 200-300 hiljada dinara, u doba vladavine demokrata i njihovih prilepaka.

U završnici, navodi se da će predsednici sudova biti "saučesnici", uz obavezno spominjanje ljudi koji su Đilasu najveći trn u oku - predsednik Srbije, premijerka Srbije, funkcioneri i medijske ličnosti.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading