NATO PONOŠ SE VIŠE I NE PRAVI DA IMA MIŠLJENJE Bio bitku sa lažnim ekolozima protiv iskopavanja - a sada mu litijum SLADAK
Foto: Printscreen

"Kada tamo (u zapadnim zemljama, prim. nov.) bude mogao da se iskopava litijum i ako to njima ne bude smetalo, onda će biti vreme da o tome razmislimo i mi u Srbiji. Ako se neko nameračio da baš sada iskopava litijum u Srbiji, a poznato je da ga ovde nema najviše, onda se postavlja pitanje da li je to možda zbog toga što je u vlast u Srbiji najsklonija korupciji“, rekao je Ponoš Radio-televiziji Vojvodine prošle godine.

Zajedno sa vremenima, menjaju se i stavovi, pa je tako Ponoš, ponos NATO alijanse, obrnuo ćurak i, suprotno stavovima drugih prilepaka okupljenih oko Đilasa, na primer dežurnog demonstranta Sava Manojlovića, rekao kako "nijedna generacija nema pravo da određuje budućnost onima koji će sutra da budu ovde - ni po pitanju članstva ovde ili onde, ni po pitanju litijuma!"

Podsećamo, srpska Vlada je imala sluha za mišljenje građana po pitanju iskopavanja litijuma, ali činjenica ostaje da je neko strpao 750.000 evra u svoje džepove, uzeo pare od stranaca, a sada od Srbije traži da od svega odustane.

Sve dok ne dođe na vlast - onda im je i litijum sladak. Tipična predizborna priča koju građani Srbije umeju da prepoznaju, jer su je već čuli - od istih ovih ljudi!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading