SRBIJA U NATO PO SVAKU CENU Depeše "Vikiliksa" razotkrile Zdravka Ponoša! Šta su američke diplomate poslale u Vašington iz Beograda?
Foto: Prinstcreen/N 1

Prema depeši od 25. maja 2006. godine, američke diplomate objavljuju da u srcu reforme sistema odbrane u Srbiji imaju svog čoveka - Zdravka Ponoša.

Prema njihovim izveštajima, Ponoš je formirao prvu Kancelariju za saradnju sa NATO koja potom prerasta u Odeljenje za saradnju sa vojnom organizacijom koja je bombardovala Republiku Srpsku 1995. godine, Jugoslaviju 1999. i ubijao nevinu decu i civile.

Zdravko Ponoš u NATO medijima - Alo.rs

Druga depeša Vikiliksa, od 2. juna 2016. godine, govori o poseti američkog senatora Džima Infona Srbiji. Ovaj američki diplomata tvrdi da je Zdravko Ponoš nesumnjivo opredeljen da Srbiju uvede u NATO po svaku cenu.

Sve ovo su javne informacije, dostupne na "Vikiliksu" svakome ko želi da vidi.

Ukoliko to nije dovoljno, evo izjave samog Ponoša koji je, nakon svega što je NATO uradio Srbiji, dao "nikad ne reci nikad" izjavu koja je razbesnela celu zemlju. Pogledajte:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Mića

11.02.2022 20:53

@Ja - Tako je - nećemo u nato. A i ovo da "hoćemo" u Evropu je vrlo podložno diskusiji. Rukovodstvo ove zemlje kaže da hoće u Evropu, ali što se tiče naroda... tu baš i nisam toliko siguran.

Drago

11.02.2022 17:56

Krivi mu tabloidi što pišu o njegovim zlodelima i naziva ih psima, na Vučićevom lancu. Prema tome su na istom lancu Tadić, Šutanovac i svi oficiri koji ga znaju kao zlu paru.

Mila

11.02.2022 19:28

Ljudi ovaj nije svoj. Sram te bilo ,kakav NATO ?

Djurdja

11.02.2022 19:45

Ima li novog Domanovica da opise ovog Vodju? Kako bi to bilo smesno i tuzno.