VLADETA PRIZNAO Moju koaliciju su na vlast 5. oktobra doveli moćni zapadni politički i finansijski krugovi!
Foto: Twitter/printscreen

Trenutni kandidat u prednacrtu na predstojećim izborima, najavljenim za april ove godine,. Vladeta Janković, krenuo je u oštru kampanju obračunavanja sa političkim protivnicima, ali, kako deluje, i srpskim narodom.

Njegovi nastupi na brojnim televizijama i pojavljivanja u drugim medijima često su neodmereni, o čemu je Alo! već pisao.

Ipak, valja se podsetiti i toga šta je svojevremeno Vladeta Janković izjavio za štampu dok je žuta koalicija, tada okupljena oko Vojislava Koštunice, drmala Srbijom.

VLADETA PRIZNAO Moju koaliciju su na vlast 5. oktobra doveli moćni zapadni politički i finansijski krugovi!

Alo/Ustupljena fotografija

 

 "Ima tu još nešto, a što vreme više prolazi, u to sam ubeđeniji. Moćni zapadni krugovi, i politički i finansijski, shvatili su da sa Miloševićem mora da se raskrsti. Odlučili su se za Koštunicu iz očevidnih razloga - ne zato što je autentični demokrata i lično neokaljan, nego pre svega zbog njegove nacionalne orijentacije i prihvatljivosti za Miloševićevo očajno biračko telo", izjavio je tada Janković.

Podsećamo, izjava Vladete Jankovića, koji je juče rekao kako mu je bivši, pokojni premijer Srbije Zoran Đinđić bio "lični prijatelj" izazvala je buru reakcija javnosti.

Na istu je reagovao i Dragan Šutanovac, koji je oštro osudio ovakvo, kako je naveo, prijateljstvo od koga je bolje imati neprijatelja.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Rada

10.02.2022 11:10

Deko, deko, nismo ni mislili da ces drugacije stici ali ,. Mozes li malo da se smaknes , zaklanjas nam sunce .