OPOZICIJA NASTAVLJA SA NEBULOZAMA, NAPADAJU VLAST JER POMAŽE NAŠEM NARODU Đilas bi da otme pare mladima i penzionerima
Slika ekrana/NOVA S

Takođe, ovi mediji žele da optuže predsednika kako političku kampanju vodi preko plata medicinara.

Narodni poslanik Đorđe Milićević je za Alo! poručio da je Đilasu lako da komentariše i ismeva jednokratnu pomoć mladim ljudima, jer njemu 100 evra apsolutno ništa ne znači.

- Neka se zapita ili neka pita neku mladu osobu kako se oseća kada dobije taj novac i kada shvati da neko misli na njih. Da je reč o, kako kažu, političkoj kampanji, novac je mogao biti podeljen i pre izbora, a ne nakon izbora. Đilas nikako da shvati da Srbija danas ima zdrav sistem koji je zasnovan na zdravim osnovama, na životu i ekonomiji, a ne na spisku lepih želja i onome što bi građani voleli da čuju, a što bi, ako bi se realizovalo, vodilo ka finansijskom krahu i bankrotu. I ne zadužuje se Srbija, gospodine Đilas, da bi povećala plate i penzije i pomogla svojim građanima, već je Srbija danas jaka i ekonomski stabilna država - poručio je on, i dodao:

OPOZICIJA NASTAVLJA SA NEBULOZAMA, NAPADAJU VLAST JER POMAŽE NAŠEM NARODU Đilas bi da otme pare mladima i penzionerima

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

- Takav profil političara je izgleda navikao samo da uzima za sebe od građana Srbije, ali nikako da nađe način da bar nekako pomogne tim istim građanima.

Poslanik Vladimir Marinković je za naš list istakao da je ovo očekivano od Đilasa pošto njega očigledno ne zanimaju građani Srbije, već samo njegova firma i uposlenici.

OPOZICIJA NASTAVLJA SA NEBULOZAMA, NAPADAJU VLAST JER POMAŽE NAŠEM NARODU Đilas bi da otme pare mladima i penzionerima

Skupština - ALO - Dejan Briza

 

- Čovek koji je učestvovao u razaranju ove zemlje ne može ni da ima državnički kapacitet kao što ga ima Vučić. Zbog toga je i podrška koju ima u narodu na nivou statističke greške - naveo je on.

Podsećamo da je plata lekara specijaliste danas 1.020 evra, a pre samo 10 godina je bila 609 evra. Prosečno povećanje plata je 78 posto na nivou cele Srbije, a to je veliki napredak za tako mali broj godina.

Predsednik Vučić je u gostovanju na Hepi TV izjavio da je pomoć mladima od 100 evra način da država pokaže brigu prema njima, ali i da im pokaže da moraju da poštuju procedure i da nauče da budu odgovorni.

Orlić: Mrakovima iz
prošlosti sve smeta

Vladimir Orlić, potpredsednik Skupštine Srbije i SNS-a, ističe da svi u Srbiji znaju da je politika Aleksandra Vučića uvek usmerena na - jasne rezultate.

OPOZICIJA NASTAVLJA SA NEBULOZAMA, NAPADAJU VLAST JER POMAŽE NAŠEM NARODU Đilas bi da otme pare mladima i penzionerima

Vladimir Orlić, Alo / Dejan Briza

 

- A ti rezultati su nerešiv problem za tajkunsko-mafijaški kartel iz bivšeg režima: njima oni naprosto nemaju način da pariraju. Plate, penzije, fabrike, putevi, bolnice jesu dela koja govore sve, svedoče jasno da je Srbija danas suštinski drugačija zemlja nego što je bila. To se vidi i po merama podrške za mlade, kao i za penzionere, ili zaposlene u zdravstvu. Baš kao što se vidi i kroz medalje, uspehe u sportu i ulaganja na svakom koraku. Sve to neopisivo smeta mrakovima iz prošlosti. A predsednik Aleksandar Vučić, kao tvorac i lider te politike napretka, zato im smeta - najviše. I mogu samo da se razbacuju mržnjom i nemoći po svojim medijima: takvi da pobede Vučića i Srbiju ne mogu - nikada - rekao je on za Alo!.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (15)

Loading
MUJO

10.02.2022 07:21

Kako bi ti to lepo podelio pola sebi a drugu polovinu sebi.

Milijana

10.02.2022 08:15

Dosta je bilo,Nafatirao si se para,dok je narod gladovao,Da li si ikada uplatio za neko bolesno dete,Tvoje vreme je proslo,,Znamo kako nam je bilo dok si bio na vlasti.Nikad vise.Srecom ja i moja porodica niti smo glasali za tebe niti cemo glasati.Sve najgore pricas o Predsedniku Vucicu i njegovoj porodici,a on tebe nikad nije vredjao.

Pera seljak

10.02.2022 12:03

@Milijana - Milijana bas te sazaljevam iskreno.prljav ves kad se opere moze da se osusi a ispran mozak nemoze nikad zauvek ostaje blokiran i zakrzljao.

Boba

10.02.2022 09:26

A Đilasove želje su nam svima poznate, naše je samo da mu ne damo šansu da ih ostvari

Gorana

10.02.2022 09:35

Đilas bi sve sebi podelio a gradjanima nista nebi dao!

stevo

10.02.2022 09:39

Svi dobro znamo ko je i sta je Djilas i kakav je bio licemer dok je bio na vlasti

Milena

10.02.2022 10:11

Ne, Đilas se nije dobro izzdrazio. Tu svu pomoć koju država daje je trebalo uplatiti na njegov žiro račun i onda bi on bio zadovoljan.

Jelena

10.02.2022 10:56

Djilas bi ocigledno samo otimao i krao i nikada nista ne bi dao....

Jela

10.02.2022 10:58

Dosta je bilo, dosta ste krali... Lagali, otimali... Dosta!

Slaki

10.02.2022 15:07

Mislim da je Djilasu najveci problem kako on to nije uspeo da iskalise i jos novca stavi u svoj dzep. Sekira se da to nije osgalo nepokradeno jos iz " njegove vladavine" 😂

Vojo

10.02.2022 17:27

Njemu i njemu sličnima poruka je jedins: iš bre prvosrbijanci, idite iz ove divne zemlje koju ste znali samo da muzeze s ništa joj date.

Maja

10.02.2022 18:48

Pa on je navikao da otima narodu od usta da bi trpao sebi u džep, zato je njemu potpuno čuno da se narodu pomaže! I on očekuje nekakvu podršku, hahaha, smešno! Nema nikakve šanse.

Ljuba

10.02.2022 18:53

Ovog treba pod hitno u ludnicu ili zatvor, opasan je za okolinu.

damir

10.02.2022 20:45

Mladi ljudi su zahvalni državi na pomoći koju im pruža a da se opozicija pita ne bi se nikome ništa pomagalo već bi se otimalo.

Mila

10.02.2022 22:44

Pa ne razumem što im smeta što daje država pomoć mladima i penzionerima? Šta treba? Da stave na svoje račune?