ŠEŠELJ SAOPŠTIO VAŽNE VESTI Velika odluka pada za vikend
Foto: Marko Đoković

“Mi već više od godinu i po dana radimo na rehabilitaciji naše stranačke infrastrukture i podižemo odbore po Srbiji. Spremamo se za izbore kao svaka ozbiljna stranka”, rekao je Šešelj.

Šešelj povodom najave da bi danas Dveri, Zavetnika, Dosta je bilo, DSS, trebalo da razgovaraju o njihovoj eventualnoj saradnji, poručuje da radikali sa njima nemaju ništa zajedničko.

“To su ljudi koji, ne samo da su menjali svoje poglede na svet, stavove, nego i politiku tih stranaka. Neki od njih su se zalagali za EU, danas su navodno protiv, bili su u koaliciji sa izrazito antisrpskim strankama, a sada su navodno i protiv njih”, rekao je Šešelj.

Ocenio je da ti lideri pokušavaju da naprave truli kompromis ili cenzus koaliciju.

“Mi se nikada na taj način nismo bavili politikom, gledali smo da prema građanima uvek budemo iskreni i da imamo fer pristup, da građanima ponudimo naš program i našu politiku”, rekao je Šešelj.

Na pitanje da prokomentariše to što će nosilac liste koalicije NADA na predstojećim parlamentarnim izborima biti Božidar Delić, nekadašnji funkcioner SRS, Šešelj je kazao da je "Delić profesionalni preletač" i da mu je to peta stranka u karijeri.

"On je jedan od onih koji bi napravili bilo kakav kompromis i bili spremni na niz nemoralnih poteza da bi došli do mesta u skupštini. Ovo najbolje oslikava tu koaliciju koja je puna preletača. To je SPO za 21.vek", prokomentarisao je Šešelj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Емил

08.02.2022 09:15

Ова ,сваке власти послушничка странка на овим изборима има да прође од 0,03 до 0,05 %гласача.

Vuk

08.02.2022 09:40

Gospodine Šešelj, izuzetno vas cenim, VEOMA STE PROMUĆUDAN političar, PAMET. Izuzetan ste za LIDERA OPOZICIJE, taj balans sa/protiv vladajuće stranke održava ZDRAVU I NAPREDNU DRŽAVU!!!

Nebojša Vuković

08.02.2022 11:28

Govoriti na tak način o generalu Deliću može samo neprijatelj Srbije kome ništa nije sveto. Šešelj je time diskreditivao sebe.

Radomir

08.02.2022 12:08

Ko još glasa Šešelja i njegove Radikale??? Da li uopšte ima takvih???