NIKAD VIŠE DA SE TAKAV PITA O SUDBINI SRBA SA OBE STRANE DRINE Đilasova sramna hajka na Srbe u Republici Srpskoj
Foto: Printskrin

Lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama, pokrenuo je upravo Đilas, pa tako njegove pristalice poručiše:

"Svima doživotno zabraniti ulaz u Srbiju"

Srbi iz RS koji imaju pasoš Srbije i Novak Đoković su go*na! - Alo.rs

"Na dan izbora organizovana blokada granice sa Republikom Srpskom..."

Za braću Srbe u matici Srbi iz Srpske postadoše "najgori Bosanci", koji su Srbiju "zaposjeli", "gadovi", "najveće zlo"...

SNS IMA FENOMENALAN TIM ZA IZBORE! Vučić otkrio brojna imena velikih ljudi koji će biti na listi Srpske napredne stranke

Zbog toga što je Đilas objavio snimak manje grupe građana, koji su se prijavili da dobiju državljanstvo Srbije i putne isprave matice im, Srbije?

Da li Đilas time unapred pravda svoj neuspeh na izborima i da li je to vredno kampanje koju je pokrenuo protiv Srba iz Republike Srpske, a koji Srbiju gledaju kao svoju državu, a neki bi rekli da je vole više i od same Republike Srpske!?

Da li Đilas više voli da mrzi ili da krade - Alo.rs

Zanimljivo je kako je Đilas zaboravio sve one slatkorečive reči koje je izgovarao baš u Republici Srpskoj, i u Trebinju i Banjaluci, kao i Vuk Jeremić, koji su često bili gosti kod svoje braće, kako su ih zvali, Milorada Dodika i vladike Grigorija.

Znamo da tu bratsku ljubav javno dele i danas sa vladikom Grigorijem, a potajno i sa Dodikom, kome su upravo demokrate dodelile državljanstvo i putne isprave Srbije, a ostalim građanima obećavali da će imati pravo na srpsko državljanstvo po uzoru na Hrvate iz BiH u Hrvatskoj i ne samo to...

Predsednik Vučić "zakucao" Đilasa i Mariniku: Hranite ljude mržnjom... - Alo.rs

Podsetimo da je tadašnji ministar inostranih poslova Vuk Jeremić u Banjaluci uručio pasoš Miloradu Dodiku. Postavlja se pitanje kako može Dodik a to pravo, po Đilasu i njegovim pristalicama, ne mogu dobiti ostali građani Srpske!?

Nadati se, kažu nam naši brojni sagovornici koji su nas kontaktirali i u Bijeljini i Banjaluci, da takvi više neće doći u situaciju da kroje sudbinu srpskog naroda s obe strane Drine.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Solo

06.02.2022 00:58

Umesto sto stalno prenosite Djilasove agresivne I lazne fabrikacije mozda je doslo vreme vec odavno da se taj covek I njegova mesna zajednica od partije iskljuci i rasformise i njemu licno i svima koje je potkupljivao da se zabrani politicko i medijsko delovanje I zavrsena prica. Treba potegnuti gradjane Srbije preko vasih i drugih novina da se napravi glasanje i da se narod izjasni sa njegovim osudjujucim nacinom politickog delovanja na nas Narod..

Nikola

07.02.2022 19:46

Braćo Srbi ne obraćajte pažnju na jajare poput Đilasa i njemu sličnih. Nikada oni neće više vladati Srbijom, Srbija je postala jača, naprednija i normalnija da bi ovakvi kao oni došli na vlast da je opljačkaju.