MALI I ŠEŠELJ U HIT TVITU Jeziva istina o Ponošu!
Foto: Ilustracija

Mali i Šešelj su u emisiji koju vodi Verica Bradić govorili o temama koje su obeležile proteklu nedelju.

Gost u studiju bio je i Zoran Ostojić.

Vojislav Šešelj kaže da je imao dugu noć evociranja uspomena kada je čuo da je preminula Ksenija Vučić. On je podsetio i na to kako je izgledala i njena novinarska biografija.

- Ksenija Vučić je bila sušta dobrota. Više puta sam gostovao u njenim emisijama i uvek je bila staložena, dobronamerna, ljubazna i nikad nije bila konfliktna ličnost - rekao je lider radikala.

MALI I ŠEŠELJ U HIT TVITU Jeziva istina o Ponošu!

Foto: Printskrin

 

 

Šešelj kaže da mu je mnogo značilo što je njegova kuma Ksenija došla da ga poseti kada se vratio iz Haškog tribunala.

- Uvek je lepim rečima rešavala svaku situaciju - rekao je lider radikala.

Siniša Mali kaže da je Ksenija uvek bila nasmejana i vedra.

- Uvek je imala razumevanja i dobar savet za probleme koje sam imao. Bila je veliki profesionalac, ali moja impresija nje je kao majke, kao roditelja. Znam koliko su joj deca značila - rekao je Mali.

- Ja sam majku izgubio u 25. godini, brat je imao 23. godine. Znam koliko je teško, ali sam siguran da će oni to uspeti da prebrode. Znam koliko je meni tada otac značio - dodao je Mali.

Predlog broj 1: Beograd - Pakovraće

 Šešelj, ali je poredeći izgradnju puteva u vreme Tita i danas naglasio da se u vreme Josipa Broza najmanje gradilo u Srbiji.

- Gradi se mnogo. Ovo nije velika deonica, ali značajna. Od 11,5 kilomatara četiri su mostovi i tuneli. Ja sam za to da se grade putevi - istakao je Šešelj koji smatra da bi poslove na Moravskom koridoru bilo bolje poveriti Kinezima, a ne Amerikancima.

On je dodao da se posebno raduje kada vidi sa se unapređuje železnica u Srbiji.

Ministar kaže da Srbija ima 12 velikih projekata, tj. 10 autoputeva i brzih saobraćajnica, plus obilaznica oko Gornjeg Milanovca i rekonstrukcija puta Novi Pazar - Tutin. On je istakao da će se od Beograda do Zlatibora putovati za sat i po vremena kada se bude gotova deonica Čačak - Preljina i naveo da se nikada do sada srpskim prugama nije išlo brzinom od 200 kilometara na sat.

- Nisu samo auto-putevi, već i brze pruge. Videli ste probne vožnje do Novog Sada. Srbija se u mnogome promenila i pokazali smo koliko smo jaki i stabilni - rekao je Mali i podsetio.

MALI I ŠEŠELJ U HIT TVITU Jeziva istina o Ponošu!

Foto: Printscreen

 

 

On je dodao da u ponoć ističe rok za prijavljivanje za 100 evra mladih do 29. godina. Kaže i da mu je drago što se veliki broj mladih prijavilo za pomoć.

- Mi ćemo od utorka, od 1. februara krenuti sa isplatom te pomoći i to ćemo uraditi u tri dana - rekao je on.

Dodaje i da je zadovoljan rastom plata i penzija i podsetio da sledi i jednokratna pomoć za penzionere.

Izbori

Mali kaže da je Zdravko Ponoš kandidat Dragana Đilasa.

- To nije jedina opozicija. O Ponošu je najbolje govorio Boris Tadić koji ga je postavio i smenio - rekao je ministar i podsetio na uništenje vojske, tenkova, aviona dok je Ponoš bio načelnik generalštaba.

Ne mislim da je on loš kandidat Dragana Đilasa, već da je on loš kandidat za Srbiju, istakao je ministar Siniša Mali.

Šešelj je rekao da ni ne zna ko je Srđan Škoro, a da je Boris Tadić izdajnik zbog saradnje sa Haškim tribunalom. Lider radikala kaže da je razočaran u Miloša Jovanovića zbog njegovih koalicija i zalaganja za većinski izborni sistem.

MALI I ŠEŠELJ U HIT TVITU Jeziva istina o Ponošu!

Foto: Printscreen TV Pink

 

 

Predsednik SRS je rekao da će Milica Zavetnica na izbore ići u koaliciji sa jednom ozbiljnom strankom.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Глава

31.01.2022 05:21

И? Где је та језива истина? Срамота сте!