OPOZICIJA KAO ROGOVI U VREĆI, NE ZNAJU NI KOGA KANDIDUJU! Svako vuče na svoju stranu, misterija koga bi za predsednika, a za Beograd se TEK NE ZNA
Alo! Ilustracija /J.V.

Dok o konkretnom programu za kandidaturu nema ni govora, osim već oprobane "visoki čovek je loš" retorike koja se do sada slabo pokazala, predstavnici opozicije pokazali su svoju razjedinjenost, neslogu i nedostatak platforme koju bi trebalo da ima svaka ozbiljna opoziciona stranka.

Tako je, govoreći za prozapadni medij "N1", Marinika Tepić najavila da bi Zdravko Ponoš "trebalo tokom vikenda da izloži svoju platformu" za predsedničku kandidaturu svim članicama koalicije okupljene oko Stranke slobode i pravde, Demokratske i Narodne stranke.

MARINIKA BI DA LUSTRIRA ĐILASA!? Zaletela se u pljuvanju države, pa opisala đilasovsku vlast DO NAJSITNIJEG DETALJA

Vuk Jeremić, s druge strane, nije hteo ni da povrdi ni da demantuje da je postignut dogovor da koalicija ponudi Vladeti Jankoviću mesto kandidata za gradonačelnika, što bi se moglo prevesti kao da dogovor nije postignut.

Vrdajući na pitanja novinarke tajkunskog medija, Jeremić je poručio da ne bi želeo "da ovim putem učinim pokušaje da dođe do zajedničkih rešenja na svim nivoima na bilo koji način težima nego što već jesu", u izjavi koja je zbunila javnost.

Nekadašnji predsednik i lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić rekao je da će odluku o kandidaturi za predsednika doneti u "najskorije vreme".

"Uopšte se ne kolebam, već čekam da se postave jasno svi parametri kako bih mogao da donesem dobru procenu i ispravnu odluku", rekao je Tadić.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Njanja

29.01.2022 07:41

Zaista smatram da takvi ljudi ne treba da vode državu ono nisu u stanju da se slože oko osnovnih stvari šta će biti kasnije ... Nama treba lider vođa koji je svim srcem uz Srbiju a to je predsednik Vučić

Nexs

29.01.2022 07:47

Koga god postave bice los sa rezultatom tako da je nebitno...

Milan

29.01.2022 08:42

A oni pričaju o nekom jedinstvu, a ne mogu sebe da ujedine, ali narod im ionako ne veruje. Srbiji je potreban odlučan, pošten predsednika koji radi u interesu naroda, a to je predsednik Vučić.