MARINIKA BI DA LUSTRIRA ĐILASA!? Zaletela se u pljuvanju države, pa opisala đilasovsku vlast DO NAJSITNIJEG DETALJA
Youtube Printscreen/Alo.rs

Namerno ili slučajno, ona je do tančina opisala razloge zbog kojih bi trebalo lustrirati lidera SSP, Dragana Đilasa, a sve vreme pričajući protiv državne vlasti.

Svesno ili ne, ona je navela primere dela koja zaslužuju lustraciju, ali na (njenu) žalost, mnogo je bolje opisala strahovladu "žutih" nego bilo čiju drugu.

Pogledajte snimak:

Pričajući o "apsolutnoj kontroli medija", Tepićeva zaboravlja da je bivša vlast putem svojih piuna kontrolisala sto odsto medijskog prostora, svojevremeno.

Govoreći o pravu na rad, Marinika propušta da spomene kako je za vreme Đilasa nezaposlenost bila preko 25 odsto, dok je trenutno ispod 10, i i dalje pada.

Kada je reč o zdravstvu, EHCI (European Health Consumer Index) lista nije ni rangirala Srbiju za vreme žute diktature, dok smo sada, valjda pukim slučajem, 18. u evropi i bolji od 14 evropskih zemalja, prema istoj listi.

A kada priča o pravosuđu, njenu tezu kako je srpsko pravosuđe u rukama vlasti neosporno pobija izjava pokojne Verice Barać, nekadašnje predsednice Saveta za borbu protiv korupcije, koja je (na kraju snimka) objasnila kako je 2009. godine izgledalo srpsko pravosuđe.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Rade

28.01.2022 21:55

Zanimljivo je kako uvek zauzme pozu "teleće face", što bi narod rekao blene ko tele u šarena vrata😯😯😧

lela

28.01.2022 22:20

Marinika ne može više da se kontroliše.Njen gazda je prvi na listi za lustraciju.I ona zajedno s njim.

Goran

29.01.2022 08:26

To je zena kojoj mržnja iz očiju izbija. Nikog ona ne voli.