UPOZORENJE IZ TRANSPARENTNOSTI Mario Spasić: Podsmevanje atentatu na predsednika predstavlja pasivno učeše u ubistvu
Transparntnost

Mario Spasić, generalni sekretar Saveta, za medije navodi da je jako opasno to što mnogi neodgovorni pojedinci, koji su prepoznatljivi u javnosti, na podrugljiv način komentarišu zvanične informacije o pripremi surovog atentata na predsednika Republike Srbije, što predstavlja njihovo pasivno učešće u ubistvu predsednika.

Spasić dodaje: "Ako MUP i BIA, preko EUROPOL-a, dobiju zvanične bezbednosne informacije o pripremi surovog atentata na predsednika Vučića od strane mafije, to je signal za naciju da svi zajedno moramo iz dnevnog politikanstva da pređemo u odbranu naše države. Suprotno tome, razni đilasi, jeremići, ponoši, boškići, bećkovićke, N-ovi i njima slični, od ove vesti prave šegu i na taj način nedvosmisleno opravdavaju surovi atentat na predsednika Republike, što predstavlja pasivno učešće u pripremi atentata".

Spasić je osudio podsmevanje vestima o pripremi ubistva bilo koga, pa i predsednika Republike i zaključio da su ministar Aleksandar Vulin i direktor BIA Bratislav Gašić pokazali najviši nivo profesionalizma i bezbednosne gotovosti.

On je pozvao je sve bezbednosne strukture da ne ne dozvole atentat na predsednika, najpre zbog njega samog i zbog njegove porodice, ali i zbog Srbije.
 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading