PREDSEDNIK VUČIĆ IH RAZOTKRIO Koriste sramne optužbe da bi sakrili sebe i svoje nečoveštvo
Foto: Printscreen

"Ovo je bilo nešto najodvratnije što sam mogao da vidim", komentarisao je predsednik film koji je prikazan na N1, pa dodao:

"Kažu dovešćemo eminentne ljude da govore o Ani, onda dovedu Pajtića, Stefanovića, i oni pričaju o ženi i o njenom detetu i njenom pravu da ima ili nema dete. I to je nešto najgnusnije o čemu niko neće da govori. Malo vam je to što se iživljavate nad mojom decom, a vašu niko ni ne pominje. Ostavite tu decu na miru, ostavite tog malog dečaka na miru. Zbog čega sam Hitler u filmu - zato što sam uradio sve ono što oni ne bi stigli da urade nikada".

(UŽIVO) PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRAĆA GRAĐANIMA Naši ljudi su raspisali poternice i potrage

Vučić je dalje podsetio:

"250 fabrika i pogona sam otvorio u Srbiji, a koliko ste ih vi otvorili, a koliko zatvorili? Da li sam zbog toga Hitler? Što smo se izborili protiv najgore mafijaške bande? Anu sada tako predstavljaju oni najgori koji su molili američkog ambasadora da pomeri priznanje Kosova da bi mogli da pobede na izborima"

Podsetimo Dragana Đilasa je običan narod prozvao Đitler nakon njegovih nečovečnih postupaka prema sirotinji dok je bio gradonačelnik Beograda, a naročito zbog bezobzirnosti prema ugroženim romskim porodicama kojima je rušio kuće i dovodio batinaše da ih raseljavaju.

VUČIĆ OTKRIO SVE O ATENTATU Europol je poslao podatke, postoje imena i prezimena

Zbog tih njegovih "humanih" akcija nikada se niko od navodnih dušebrižnika nije pobunio, ali je zato dobio podršku od nekoliko neregistrovanih ekstremističkih i rasističkih organizacija, o čemu su tada i mediji pisali.

Komentari (1)

Loading
Borislav

22.01.2022 22:02

Uvek treba gledati ko prica pa onda Tek sta prica. A panika opozicije se vidi jer su izvadili Pajtica iz naftalina.