VUČIĆ JE ISUVIŠE MOĆAN ZA NJIH Ovi centri diriguju monstruoznim kriminalnim klanovima i zahtevaju likvidaciju
Printsc Pink

Ministar je naveo da kriminalna organizacija koja je napravila plan likvidacije, za cilj ima uništavanje i "obezglavljivanje" Srbije.

ALEKSANDAR PAPIĆ: Banana diktatori, tajkuni, kriminalci i izdajnici, žele fizički da uklone Aleksandra Vučića

- Najnoviji dokazi policije jedne države iz EU i Evropola o planiranom atentatu na predsednika Vučića ne samo da moraju da se shvate sa najvećom brigom i pažnjom, već i dokazuju ono što svi znamo - da oni koji su napravili plan likvidacije i organizovali pomagače i izvršioce da ubiju predsednika Srbije žele obezglavljenu Srbiju koja će biti džak za udaranje svima - rekao je Zlatibor Lončar.

On je dodao da kriminalni klanove žele da likvidiraju predsednika Vučića jer je upravo on faktor mira i stabilnosti u regionu, kao i glavni borac protiv svakog oblika kriminala.

VUČIĆ SE OBRAĆA NACIJI Posle saznanja da su planirali atentat na njega govoriće sa ekskluzivne lokacije

- Taj monstruozni skup različitih kriminlnih klanova dirigovan iz političkih centara moći želi da likvidira Aleksandra Vučića, jer je on, ne samo neprikosnoveni borac protiv svih oblika kriminala, već i najznačajni faktor mira i stabilnosti u ovom delu Evrope i tvorac obnovljene, nezavisne, bezbednosno i ekonomski jake Srbije, koja dok je on živ nikada više neće biti na kolenima - naveo je ministar. - Verujem u snagu srpskih bezbednosnih institucija, službi i organa od kojih očekujem, kao i svi građani Srbije, i apsolutnu zaštitu zdravlja i života vrhovnog komadanta, ali i informacije i privođenje pravdi svih lica koja su na bilo koji način učestvovala u ovom jezivom planiranom atentatu na našeg predsednika i državu - dodao je Lončar.

Komentari (0)

Loading