ALEKSANDAR ANTIĆ: Sprečena tragedija Srbije
Tanjug/ Dimitrije Goll

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Otkrivanje pripreme atentata na predsednika Vučića zaustavilo je Srbiju na ivici tragedije, koja bi je vratila decenije unazad.

Ako neko hoće da zaustavi ogroman napredak Srbije u svakom pogledu, njene reforme i beskompromisnu borbu protiv kriminala, onda je takvim neprijateljima Srbije jedini plan i način da se to ostvari fizičko uklanjanje predsednika Vučića.

Sada smo dobili dokaz da su takvi pakleni planovi postojali i da su, na sreću, efikasno sprečeni. Razvijena, jaka i mirna Srbija, onakvu kakvu imamo zahvaljujući politici predsednika Vučića, nije po meri mnogih u svetu, naročito ubilačkih međunarodnih kriminalnih klanova, kojima Srbija i njen predsednik zadaju teške udarce.

Nije ni po meri onih koji iz prikrajka i sami žele da Vučića nema, jer ne mogu da se nose sa brzinom kojom Srbija napreduje i ostavlja ih iza sebe.

Uveren sam da se ovaj veliki rezultat naših i evropskih bezbednosnih službi neće zaustaviti na ovome i da će se pred licem pravde naći organizatori i inspiratori ovog pokušaja prevrata.

Naročito sam uveren sam da će i predsednik Vučić, kao veliki borac, posle ovoga naći novu energiju da nastavi dosadašnju politiku napretka Srbije", poručio je Antić.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading