KARTE SU OTVORENE Dragan Đilas i Marinika Tepić u potpunosti kontrolišu RTS!
Printscreen

Nije važna država, važno je samo ono što se dopada Draganu i Mariniki! Skandalozno izveštavanje, odnosno nedostatak izveštavanja RTS o svemu onome sto su aktivnosti predsednika sinoć je doživelo svoj vrhunac.

Predsednik Vučić i njegove aktivnosti već duže vreme nisu interesantni uredništvu RTS, a kulminacija takvog ponašanja dogodila se upravo ovog januara.

Printscreen

 

 

Prvo našoj nacionalnoj televiziji nije bilo važno da na kvalitetan način prenese obraćanje predsednika Srbije povodom šikaniranja Novaka Đokovića, već je dobio čuvenih 18 sekundi priloga i to je “prilog” emitovan samo jednom, a zatim je naređeno da se skloni.

U istom danu CNN i BBC su predsedniku posvetili više nego duplo vreme i potom priloge emitovali u svim vestima naredna 24 sata.

Sinoć, kada je ministar policije objavio da je Europol pod oznakom HITNO obavestio naše državne organe da se planira atentat na predsednika naše države, našoj nacionalnoj televiziji to nije bila jedna od najvažnijih vesti.

Printscreen

 

 

Urednica Dnevnika Mirjana Brajković procenila je da je za naš narod najvažnije da sazna da je Austrija započela obaveznu vakcinaciju, a zatim i da nas obavesti o političkim previranjima u Crnoj Gori, a za državu Srbiju baš ih briga. I to nije bilo dovoljno.

Ministra policije smestili su, kao po kazni, u ćošak, u 19:55, na sam kraj Dnevnika, kao uzgred i dali mu naravno, manje od minuta, ko će slušati o tome šta kaže Europol i koga briga ako ubiju Vučića, moralo je da se požuri na dvominutne priloge o restoranima u Dubaiju i zimske radosti.

Printscreen

 

Printscreen

 

 

Ali, ništa nije slučajno, traje ta kontrola na RTS već duže vreme. Kao što nije slučajno na primer, što se juče na Đilasovim medijima pojavio glumac iz predstave Srebrenica Ivan Jevtović, sa porukom da treba srušiti vlast u Srbiji, a onda se ekspresno danas pojavi u Jutarnjem programu RTS, emisiji Šarenica.

Jasan je smer naše nacionalne televizije koju kontrolišu Dragan Đilas i Marinika Tepić!


 

Komentari (6)

Loading
Katyrina

22.01.2022 12:13

Pa žuta Olja je spona. Neki ljudi su spremni da prodaju dušu za novac. Ima nas raznih.

Mile

22.01.2022 12:37

Dokle ce ovi lopovi da kontrolisu toliki deo srbije im li neko da stane na put ovom paru mislim na Djilkosa i ovu marionetu njegovu

Zoran

22.01.2022 12:42

Kontrolu RTSa drzi Olivera Kova evic supruga Borka Stefanovica potpredsednika SsP ciji.je predsednik.DjilaS a zamenica Marinika Tepic.

Ja

22.01.2022 13:25

Učinite im pretplatu koju narod placa pa nek ih finansira đilas.

Dule

22.01.2022 14:42

A zbog čega plaćamo pretplatu? Neka im plaća Điki.

Maja

22.01.2022 18:59

Đilas i Marinika misle da mogu da kontrolišu sve što im padne na pamet ali grdno se varaju..