MAJA GOJKOVIĆ JASNA I GLASNA: Predsednik Vučić pokazao odlučnost da istraje u ratu protiv mafije
Maja Gojković - Alo - Dejan Briza

Ona je istakla da je Vučić postao glavna meta kriminalnih grupa kojima stoji na putu ostvaranja prljavih poslova.

- Bilo je jasno da je predsednik Srbije, kada je pokrenuo beskompromisnu borbu protiv organizovanog kriminala, pokazujući odlučnost da se obračuna sa ovom pošasti, stvorio opasne neprijatelje koji neprezaju ni od ovakvog nasilnog scenarija u pokušaju da ostvare svoje interese, da izazovu destabilizaciju i stvore plodno tlo za bezakonje. 

MILOŠ VUČEVIĆ ZAHTEVA: Državni organi da pod hitno usmere sve snage da spreče mafiju u zločinačkoj nameri da ubije Vučića! - Alo.rs

- Uverena sam da je i predsednik, kada je objavio rat mafiji, bio svestan da to sa sobom nosi veliku opasnost, ali da je i pored toga pokazao hrabrost, snagu i odlučnost da istraje na tom putu, svestan da samo ako se ovo zlo zaustavi Srbija ima šansu da dalje napreduje i razvija se - dodala je Gojković.

Ona je nadležne institucije pozvala na "potpunu posvećenost i angažovanje na rasvetljavanju svih činjenica".

- Verujem u profesionalnost i opredeljenost bezbednosnih službi da osujete ovakve namere i obezbede sigurnost i bezbednost predsednika, a time zaštite i državni pordak naše zemlje i spreče destabilizaciju zemlje. Ovo je presudan i važan trenutak kada bi čitavo društvo trebalo jedinstveno da podrži predsednika Srbije i zauzme odlučan stav da za mafiju u našoj zemlji nema mesta - zaključila je Gojković.

Ako pokušaju da me ubiju, ja sam mnoge stvari koje sam želeo u životu ispunio, izgradili smo škole i bolnice, puteve, pruge, jednom mora da se umre - Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading