MINISTAR VULIN: Pod oznakom "HITNO" dobili smo informaciju da se sprema atentat na Vučića!
Foto: Printscreen

- Posredstvom Evropola dobili smo info 14. januara pod oznakom "hitno", od jedne zemlje članice EU, obavešteni smo o postojanju organizovane kriminalne grupe koja za svoj cilj ima atentat na predsednika Republike Aleksandra Vučića.

Selaković: Sunovrat novinarstva i karneval mržnje! - Alo.rs

- Nakon toga, zajedno sa Evropolom pokrenuli smo opsežnu akciju.

- Na čelu te zločinačke organizacije je Radoje Zvicer, jedan od vođa kavačkog klana i organizaciju i naručivanje više ubistava na teritoriji CG i drugih zemalja - rekao je Vulin.

-  Da li je on ovu grupu, okupio i organizovao sam ili je dobio naredbu od svog političkog vođe tek će utvrditi istraga, a do tada će MUP i BIA o svim saznanjima obavestavati Tužilaštvo za organizovani kriminal - rekao je Vulin na konferenciji za novinare.

Sačuvaćemo ustavni poredak, mir i stabilnost, kao i bezbednost i život Aleksandra Vučića, rekao je Aleksandar Vulin

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
S2

21.01.2022 20:55

Malo je nepromišljeno ovako preuranjeno "izletati" u javnost sa podacima o ovako osetljivom slučaju, pogotovo sa konkretnim imenima sumnjivih. To je dobro upozorenje pomenutim sumnjivcima da se sklone ili promene taktiku. Da nije reč o ministru, ovo bi se moglo okarakterisati kao ometanje istrage, koja, očigledno, ima neka saznanja, ali slučaj nije ni izdaleka završen.

stevo

21.01.2022 21:40

Svima smeta jaka i stabilna Srbija, koja se bori protiv kriminala i to su glavni razlozi napada na Vučića.

damir

21.01.2022 21:56

Nadležni organi moraju hitno da reaguju i da sve kriminalce koji planiraju ovakva gnusna dela smeste odmah iza rešetaka.

Milica

21.01.2022 23:00

To da se spreči! Znaju da je on podigao Srbiju i žele da sruše njega da bi srušili nas.