ANA BRNABIĆ ZAKUCALA TV N 1 Čast mi je što sam se našla u filmu "Junaci doba zlog", jer je zlo doba bilo samo za vreme Đilasa, Šolaka, Zelenovića
Foto: Alo.rs
Premijerka Ana Brnabić je, odogovarajući na pitanja novinara, komentarisala film emitovan na TV N1 "Junaci doba zlog" u kojem je ona protagonista.

- Što se tiče izjave Borka Stefanovića, on ponovo kreće od sebe. Od svog moralnog stava i vrednosti da će danas nešto raditi, a sutra kad ih neko bude pitao, oni će reći "Ne, ne, nisam to ja". Ne, ponosim se svakim sekundom provedenim u ovoj Vladi, svakim sekundom provedenim pored Aleksandra Vučića, svim putevima, e upravom, investicijama, prugama, školama i bolnicama i svim onim što smo uradili za zaštitu životne sredine.

Premijerka javno otkrila ko finansira proteste u Srbiji - Alo.rs

- Nikada se ne samo neću stideti, nego to vaše obećanje da ćete, kada dođete na vlast, stavljati nas u logore, suditi, vešati... Nadate se da ćete doći na vlast, ja mislim da nikada narod više za to neće glasati. Ako mi ipak budete sudili, ja ću reći: Jeste, ja sam to uradila, ponosna sam što sam bila uz Aleksandra Vučića. Vi, kao što je Borko Stefanović koji ste trčali u američku ambasadu da molite da se pomeri proglašenje nezavisnosti Kosova da bi Boris Tadić pobedio na izborima. Nije vas bilo briga što će proglasiti, već vam je bilo bitno samo kada će. Nisu vas zanimali Srbi sa Kosova. Vi ćete meni nešto da kažete.

- Čast mi je što sam se našla u filmu "Junaci doba zlog". Jer ako je ovo zlo doba... Zlo je za neke koji su izgubili milione i milijarde, a za narod, ovo je dobro doba. Za penzionere, za ljude koji mogu da se leče jer imaju gde. Zlo doba je samo za Đilasa, Šolaka, Zelenovića... Ja se ponosim što sam junak njihovog zlog doba - rekla je premijerka.

Premijerka brutalno odgovorila lažnom ekologu Savi Manojloviću - Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Milka

21.01.2022 00:07

Zlo je doba za Đilasa i komaniju, jer ne mogu svoje džepove da napune, pa sad mrze narod Srbije i Srbiju.

Stevan

21.01.2022 07:34

Sraman film prikazan na N 1 samo govori o njima pre svega o Draganu Đilas. Ono što raduje da su građani shvatili gadosti kojim se služi Đilas. Samo su probudili svest kod velikog broja građana da sada nakon ovog još više cene predsednicu Vlade Anu Brnabić.