ORLIĆ: Skandalozni snimci o tajnom planu opozicije posle referenduma, Vučića hteli da optuže za krađu!
TANJUG/ ZORAN ZESTIC

- Ovo su skandalozni snimci. Pustićemo vam deo jednog snimka iz Jagodine, predstavnika Dveri koji govori o njihovom planu nakon održanog referenduma. Oni govore kako će da optuže Vučića za krađu referenduma. Sami kažu da ne znaju rezultate referenduma, ali da će da predstave tako da cela priča izgleda kao krađa. Kažu: "Kad to bacimo na društvene mreže, ima da proglasimo pobedu, a njih da optužimo za krađu". To njih odnosi se na Aleksandra Vučića i vlast - rekao je Orlić. 

DRŽAVNI ORGANI HITNO DA REAGUJU NA POKUŠAJ PLASIRANJA LAŽI Palma oštar: Dosta je bilo uznemiravanja od strane opozicije organizovanjem protesta ispred RIK-a i širenjem neistina! - Alo.rs

On je skrenuo pažnju da je ovo plan i za izbore 3. aprila.

- Nisu u pitanju samo Dveri već i ostale stranke opozicije. Ovo je očigledno plan i za izbore 3. aprila. Oni na tim izborima ne mogu da pobede, to je jasno, zbog toga što su radili, takvi kakvi su, ne mogu da pobede. Zato pokušavaju lažima da se provuku. Imaju toliko televizija, portala, sve što mogu da smisle od tih medijiskih manipulacija, oni će uraditi - naglasio je Orlić.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Milica Milicic

20.01.2022 18:06

Oni koji su pokrali izbore sada bi da smeste SNS - u, nece uspeti u tome.

Nena

20.01.2022 19:45

Ovo je skandal nad skandalima,uhvaćeni u prevari,pokušali da ukradu glasove na referendumu a optužuju Vucica da je pokrao iste i da je objavio lažne rezultate!Oni to rade a optužuju drugog,to je svojstveno njima,prevrtljivoj opoziciji!

Goran

21.01.2022 08:23

Našli su oni da komentarišu, gde postoje dokazi da su pokrali glasove, da su ljudi na vlasti pokrali glasove. Pre toga je bila priča da su oni pobedili Vučića i da su sigurni bili u to da će pobediti, pa što su onda morali da se služe prevarama da bi "dokazali" svoju moć? Sramota...