DRŽAVNI ORGANI HITNO DA REAGUJU NA POKUŠAJ PLASIRANJA LAŽI Palma oštar: Dosta je bilo uznemiravanja od strane opozicije organizovanjem protesta ispred RIK-a i širenjem neistina!
Marko Markovic

 

"To je čista laž i može se jasno videti na snimku. Ovo je bila probna vežba za ono što je opozicija planirala za izbore 3. aprila, svesna da će te izbore izgubiti, pa želi da napravi haos, ne priznajući rezultate i optužujući vlast za navodnu krađu glasova. 


Dosta je lagao Đilas i ljudi oko Đilasa pa pošto te laži više ne prolaze, mislili su da će proći ako nađu nove lažove, i našli su predsednika gradskog odbora Dveri za Jagodinu Stefana Vuka Milanovića. Taj čovek nigde ne radi, tražio je od mene da mu fiktivno zaposlim taštu iz Kragujevca, jer on nije hteo da se zaposli kako ne bi izgubio socijalnu pomoć koju prima.

E takav čovek po čitav dan preko društvenih mreža i portala širi laži, blati i vređa ljude koji se bore za bolje sutra građana Srbije, i zajedno sa drugim kvaziopozicionarima izmišlja i montira uvredljive sadržaje i plasira na društvene mreže. 


Svojim lažima oni uznemiravaju javnost i građane Srbije. Zato pozivam nadležne organe da preduzmu zakonom propisane mere. Ti lažovi moraju da shvate da je Srbija pravna država. Đilasove laži više ne prolaze.

Srbija neće glasati za društvene mreže i ono što piše na društvenim mrežama za veća dela.

Građani vide naša dela na svakom koraku a dela Đilasovaca su prepuni sopstveni džepovi" izjavio je Marković. 


Marković je izjavio da postoji i normalna opozicija koja se na izborima bori programom a ne lažima i da je veoma iznenađen što je za takvim prevarama posegnuo predstavnik Dveri.  

BONUS VIDEO:


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading