EVO KAKO SU SE BIRALE SUDIJE U ĐILASOVO I TADIĆEVO VREME! Vesić pred Tadićem pokazao papir kao dokaz, Tadić sve potvrdio!
Printscreen

 

Goran Vesić pred Borisom Tadićem pokazao papir koji dokazuje kako je Đilasova i Tadićeva DS birala sudije, Tadić potvrdio!

- Opštinski odbor DS-a iz Vlasotinca je poslao dopis Visokom savetu sudstva gde piše koji tačno sudija treba da bude izabran - rekao je Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda.

 

Podsetimo, Verica Barać o Tadićevoj reformi pravosuđa je rekla da su krađe vlasti Borisa Tadića sitnica u odnosu na reformu pravosuđa.

- Sve njihove pljačke su sitnica u odnosu na tzv. reformu pravosuđa! Do temelja je porušena nezavisna sudska vlast - rekla je Verica Barać.

Barać je govorila da je u jednom danu otpušteno 840 sudija, bez prava žalbe, da su mediji zarobljeni, a da su Đilas i Šaper uspostavili potpunu medijsku kontrolu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Dragan

20.01.2022 12:11

E pa bas zbog takvih je, hvala Bogu, izglasan referendum. Još jedan, od milion dokaza, koji ukazuju ko je kakav pre svega čovek, a onda i političar!

Cile

20.01.2022 21:26

Pa tada su pravdu oni imali u rukama tako što su je plaćali, sada više nema toga!

Mila

20.01.2022 21:33

Bas zato sto se u njihovo vreme sve radilo na mutan i pomalo cudan nacin, danas se sve radi cisto i pravedno.