MINISTARKA SE ZAIGRALA U FOTOŠOPU Zoka se ispeglala do neprepoznatljivosti!
Zorana Mihajlović - Instagram - Printskrin

Zorana Mihajlović, ministarka rudarstva i energetike i članica Predsedništva SNS-a, mesecima nosi titulu selfi ministarke, jer ih svaki čas objavljuje na društvenim mrežama. No, članica Vlade je ovoga put otišla i korak dalje, te je svoju sliku toliko ispeglala u fotošopu, programu za obradu fotografija, da je postala skoro pa neprepoznatljiva.

Nameštanje rezultata referenduma u Jagodini - Alo.rs

Naime, Mihajlovićeva je i juče ujutru, kao i mnogo puta dotad, pratioce na društvenoj mreži Instagram pozdravila objavivši popularni selfi.

Zorana Mihajlović - Instagram - Printskrin

 

„Čekam svoje saradnike da razgovaramo o projektima u oblasti zelene agende“, napisala je ona u opisu fotografije na kojoj se ispeglala do krajnjih granica prepoznatljivosti. Bez bora, bez ijedne nepravilnosti na licu, potpuno „opeglana“ smeškala se članica Vlade Srbije.

Zorana Mihajlović - Instagram - Printskrin

 

Da je Mihajlovićeva negovana žena, to niko ne spori, ali da je preterala s obradom slike, to je više nego očigledno. Da se ministarka zaigrala u fotošopu jasno je i čim se pogledaju njeni raniji selfiji, kada izgleda nije toliko vladala fotošopom, ali i njene slike sa terena.

Zorana Mihajlović - Instagram - Printskrin

 

Interesantno je da su po preteranom „peglanju“ i obradi slika u fotošopu najpoznatije dame sa estradne scene, a među njima prednjače Lepa Brena i Dara Bubamara.

Erdogan poslao moćnu poruku kojom je pokazao koliko ceni i poštuje Vučića - Alo.rs

Alo! je pre nekoliko meseci pisao da Mihajlovićeva voli da se selfira, a tajming za slikanje preterano ne bira. Lokaciju retko menja, te je većina njenih selfija napravljena u kabinetu u ministarstvu na čijem je čelu.

Zorana Mihajlović - Instagram - Printskrin

 

Ipak, analizirajući njene objave može se zaključiti da joj je omiljeno doba dana za objavljivanje ovakvih fotografija jutro, dok je šminka sveža, a frizura na mestu. A koliko članica vlade Srbije vodi računa o svom izgledu, može se zaključiti i po njenim izjavama. Tako je pre nekoliko godina u intervjuu za Alo! otkrila da joj svako jutro dolazi drugarica da je šminka.

- Da, dolazi i ja se toga uopšte ne stidim. Ipak, imam lepe i pristojne godine, pa ne mogu da ustanem ujutru u pet i da izgledam super - kazala je tada ona.

Ana Brnabić odgovorila na pitanje novinara - Alo.rs

Ona je za Alo! jednom prilikom poručila i da je prvenstveno negovana žena.

- Oduvek sam to bila. Vodila sam računa o tome kako izgleda moja koža, kosa... To sam naučila od svoje majke. E sad, da li sam bila deblja ili mršavija... Od onih sam koji teško mogu da održe sve svoje programe (smeh). Ipak jednog trenutka sam shvatila da ne mogu sve fizički da iznesem ako se ne osećam dobro i počela sam da treniram i redukovala sam ishranu - poručila je Mihajlovićeva.

Ako ostane ministarka,
Srbija će postati šaka jada!

V.d. direktora EPS Milorad Grčić podneo je pre nedelju dana ostavku na pomenutu funkciju, a u pismu koje je uputio državnom vrhu poručio je da ako se dozvoli da „elektroenergetski sistem Srbije vode ljudi poput Zorane Mihajlović, Srbija će postati šaka jada, koju svako može da pozoba“.

- Ukoliko gospođa Zorana Mihajlović ostane na čelu Ministarstva rudarstva i energetike duže od tri meseca, ako bude vodila to ministarstvo i jedan jedini dan posle izbora, naš elektroenergetski sistem je osuđen na smrtnu kaznu, na potpunu propast - poručio je on.

 

Komentari (1)

Loading