NAPADNUT SRBIN NA KOSOVU!
Alo

Milan je krenuo u obližnje naselje Rudnik da bi obavio neophodnu kupovinu, kada ga je Albanac prvo verbalno, a potom i brutalno fizički napao, zbog čega je mladić doživeo ozbiljnu traumu i stres. 

Milan Kovačević je meta samo zato što ponosno nosi srpsko ime i prezime i srpsku šajkaču. 

Pojačane snage kosovskih specijalaca na putu ka administrativnom prelazu - Alo.rs

Ovo nije prvi put da se on nalazi na meti lokalnih Albanaca koji ga duži vremenski period uznemiravaju, zbog čega je i ovaj slučaj prijavio policiji. 

Nedavno mu je zapaljena koliba, nelegalno mu seku šumu, a često je meta i verbalnih provokacija, ali su mu i do sada kao što će to biti i nadalje Kancelarija za KiM i država Srbija pomagali i pomagaće. 

Nije slučajno da do ovog incidenta dolazi u istom danu kada je Aljbin Kurti ukinuo građanska prava Srba i zabranio održavanje referenduma na prostoru Kosova i Metohije, a Kosovska policija sprečavala Srbe da izraze miran protest protiv takve odluke. 

Građani danas odlučuju o promeni Ustava - Alo.rs

Pokazalo se da svaka Kurtijeva akcija prema Srbima ima svoj odgovor i šire posledice na terenu i da služi kao pogonsko gorivo za sve albanske ekstremiste. 

O tome bi posebno trebalo da vode računa predstavnici međunarodne zajednice, jer se svaka politička i jednostrana akcija Prištine koju oni ne uspevaju da spreče, na kraju prelama preko leđa srpskog naroda, navodi se u saopštenju.

Milan Kovačević je široj javnosti postao poznat nakon što mu je predsednik Vučić poklonio krave.

Uskoro Opširnije na Alo.rs

Komentari (0)

Loading