U IME PRAVDE! Kapetan Dragan otkrio šta bi sada  Novak trebalo da uradi!
Foto: Printscreen

Evo šta je Vasiljković rekao: 

"Pošto slučaj Đoković nema presedana, mislim da je moja ekstradicija iz Australije najsličniji primer.

Nakon konsultacije sa mojim pravnim timom, koji je zajedno sa mnom prošao čitav put od prvostepene žalbe protiv odluke ministra, pa sve do Komiteta UN-a (čiju odluku očekujemo ove godine) evo i mog skromnog mišljenja.

Smatram da Novak treba da nastavi pravnu bitku! Dobro je što je otišao nakon odluke Federalnog suda, jer, ukoliko je želeo da ostane do kraja pravne bitke, morao bi da ostane u pritvoru.

Novak je za Britance lažov, varalica i antivakserska ikona! - Alo.rs

Time što je otišao nije se odrekao prava na žalbu, već je sebi samo olakšao položaj, pošto pravnu bitku njegov advokatski tim u Australiji može da nastavi i bez njegovog prisustva.

Naime, da bi zatražio pomoć međunarodnih institucija, a tu pre svega mislim na Komitet UN-a, ali i druge međunarodne institucije za zaštitu ljudskih prava, mora iscrpiti komplentan pravni put u Australiji. Nakon ove odluke Federalnog suda Novak ima pravo žalbe na Visoki kraljevski sud Australije ,i tek posle odluke tog suda, pravni put bi bio iscrpljen. Bez obzira hoće li Novak više ikada otići na taj turnir, smatram da treba da nastavi pravnu bitku, radi zaštite svoje ličnosti i ugleda, a i u ime pravde!

Poslednje informacije o Novaku Đokoviću - Alo.rs

Lično sam prošao sličan put i nisam odustao. Verujem da neće ni on, ja ću ga u tome podržati" rekao je Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Сомбор

16.01.2022 13:46

Ако неко зна како,онда си то Ти!Међутим та држава је настала на геноциду над Абориџинима и од Енглеза,а то све говори.

Rat i mir

16.01.2022 16:09

Ma kako da ne! Najbolje da Srbija objavi Rat Australiji pa da stari ratni huskac, kapetan Dragan, bude srecan, zadovoljan i svoj na svome.

Staljin

16.01.2022 22:50

Dragane, Vi ste ti koji ste trebali nesto da uradite kada ste dosli, ali niste, pa zato sada nemojte nikome da dajete savete. Za razliku od Djokovica koji svoj ugled nije izgubio, Vi svoj ugled medju srpskim rodoljubima nikada vise necete moci da vratite.