MINISTAR VULIN ODGOVORIO KARA-MURZI Moraće svoje laži da pravda i pred srpskim i pred ruskim sudom
Jutjub/ MUP Republike Srbije

- Svaka budala može da ima svoje mišljenje, baš kao što svaki špijun može da se predstavi kao humanitarni radnik ili aktivista bilo koje vrste. Ne znam u koju kategoriju spada ruski opozicioni političar Vladimir Kara-Murza, ali znam da je lažov koji će svoje laži morati da pravda i pred srpskim i pred ruskim sudovima, gde god da budem mogao da ga tužbom izvedem pred lice pravde i dovedem poznavanju istine. Laži da ministar policije Srbije nosi bilo kakve podatke bilo kome je opasna i sračunata podlost, kako bi se Srbija prikazala kao nesuverena zemlja kojom drugi upravljaju- naveo je ministar Vulin.

- Sekretar Saveta bezbednosti Ruske Federacije gospodin Nikolaj Patrušev, sa kime sam se zvanično sastao više puta, je prijatelj Srbije i profesionalac koji zna da je poštovanje zakona i princip ravnopravnosti u odnosima naših zemalja mera svih stvari kao i način i njegovog i mog rada- navodi se.

- U Srbiji žive i rade hiljade Rusa, baš kao što i hiljade Srba žive i rade u Rusiji. Širenjem laži i o Srbiji i o Rusiji i našim službama bezbednosti pokušava se uneti nemir i nesigurnost među našim državljanima, ali i raširiti srbofobija i rusofobija.

Ne radi to Kara-Murza sam, ni iz svoje glave, baš kao što ga i tajkunski mediji u Srbiji prenose bez pitanja i provere. Ja ću se braniti istinom i zakonom- odgovorio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin ruskom opozicionom političaru Kara-Murzi, koji je izneo laži da su pripadnici ruske opozicije prisluškivani u Beogradu i da je ministar policije Vulin predao transkripte tih razgovora sekretaru Saveta bezbednosti Rusije Patruševu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading