HRVATI BRUTALNO I SRAMNO OPET NAPALI VUČIĆA, ALI PRIZNAJU: Dok on vodi Srbe i Srbiju, ne možemo im ništa!
Instagram

Hrvatski portal Index objavio je u utorak uveče skandalozan tekst pod naslovom “Zlo opet dolazi iz Srbije”, u kojem je najavio novi rat u regionu i za njega unapred optužio Srbe, Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića.

Povod za ovaj proustaški pamflet bile je nedavna proslava 30. rođendana Republike Srpske i veličanstvena parada njenih oružanih formacija, koja je poslala nedvosmislenu poruku svima koji ponovo žele da zatru Srbe sa one strane Drine da to više nije moguće.

Razjarenost autora teksta sasvim je razumljiva i iz nje se vidi da su oni čiji je on glasnogovornik mislili da su završili posao: Hrvatsku su etnički očistili od Srba i ušli u NATO i Evropsku uniju dok je Srbija tavorila pod vlašću nesposobnih i korumpiranih postpetooktobarskih kleptomana.

Ali, sada su shvatili da od nastavka te agende nema ništa. Srbija više nije nemi posmatrač sudbine svog naroda sa obe strane Drine, već nesumnjivo najveća sila u regionu u svakom smislu: političkom, ekonomskom i vojnom.

Printscreen

 

 

A za to je zaslužan jedan čovek – Aleksandar Vučić – i zato je sasvim razumljivo što proustaški glasnogovornici besno targetiraju upravo njega, što se najbolje vidi iz ovog pasusa:

“Kad kvartovski luđak viče da će sve pobiti, on je tužan ili smiješan, kako kome. Postaje opasan tek kad mu se gurne oružje u ruke. Odnosno, da se ne igramo prenesenim značenjima, kad mu se iz Beograda osigura novac i zajamči bianco bratska pomoć u svim budućim avanturama”.

Dakle, ustaše više nemaju mira, kao što su ga imale do 2012. godine, i neće prezati ni od čega da otklone uzrok svoje nesanice i Srbiju vrate u vreme kada je svoj narod prepuštala na milost i nemilost svakoj vrani.

Ali, moraju da znaju: Srbija više nije šaka zobi. I u jednom su u pravu: Za to je zaslužan Aleksandar Vučić.

 

Komentari (3)

Loading
Boris

12.01.2022 11:13

Ocigledno im je zao sto ne mogu vise da ucenjuju Srbiju.

Milena

12.01.2022 11:24

Jasno da ga ne vole, predsednik izaziva reakcije zato sto se rezultati rada i napredak na bolje vide... Hrvati ne podnose da Srbija napreduje i nije zarobljena u proslosti. Daleko je to od "zla" kako ga nazivaju.

Tamara

12.01.2022 18:40

Sve dok Vucic rukovodi Srbijom, Srbija je bezbedna i stabilna drzava!