ŠEŠELJ GRMI NA AUSTRALIJU Novak Đoković je najbolji, ovo je diskriminacija!
Foto: Printscreen TV Pink

- Uvek mu smeštaju nekakve intrige i klevete. Vređaju ga i omalovažavaju iako je najbolji i bez premca. Ne bi meni bilo krivo da su mu rekli da u Australiju ne može niko ko nije vakcinisan i da nijedan teniser sveta koji nije vakcinisan ne može da se takmiči, ali oni su 23 tenisera pustili da se takmiče, oslobodivši ih zbog nekih medicinskih razloga. Samo Novak Đoković je izuzetak, on ne može! Mada su i njega pozvali i on je došao, ogroman put prevalio. To je ogroman put, da izmuči čoveka i da ne pomislite da tako opet putujete bilo gde... On je došao tamo i na aerodromu mu rekli da ne može da uđe - objasnio je lider radikala.

ŠEŠELJ GRMI NA AUSTRALIJU Novak Đoković je najbolji, ovo je diskriminacija!

EPA-EFE/DEAN LEWINS

 

 

Šešelj kaže da se radi o najekstremijem vidu diskriminacije ljudi.

- To je apsolutno zabranjeno po međunarodnom pravu - rekao je lider radikala.

Lider SRS kaže da je Novak Đoković najbolji i da deklasira sve protivnike.

- Cela Srbija je protiv njega, osim srpskih izdajnika, a vi opet pozivajte te izdajnike u svoje emisije - rekao je Šešelj. 

Najnovije vesti iz Austrilije kažu da Novak Đoković za sada još neće biti deportovan iz iz te države, pošto je sud Viktorije zakazao izricanje odluke za ponedeljak na žalbu koju su njegovi advokati podneli nakon što su vlasti Viktorije i Australije "udruženim snagama" njemu zabranile da uđe u zemlju, a onda i donele odluku o deportaciji.

Amerika uvela sankcije Dodiku

Vojislav Šešelj je za jutarnji program Pink TV rekao da sankcije Miloradu Dodiku neće mnogo pogoditi ni njega, a ni Republiku Srpsku. Lider radikala bi rekao da bi američke sankcije Republici Srpskoj podelili BiH na dva dela.

ŠEŠELJ GRMI NA AUSTRALIJU Novak Đoković je najbolji, ovo je diskriminacija!

EPA

 

 

Sa druge strane, Šešelj je upozorio na moguće razmeštanje američkih trupa u BiH i na vrbovanje od strane Amerikanaca pojedinih opozicionih stranaka u Republici Srpskoj.

Šešelj je rekao da je tačna izjava koju je dao Milorad Dodik da je "nametanje rešenja čista egzekucija povređene velesile koja siledžijskim metodama pokušava da ostvari svoje interese".

Govoreći o napadu na Dodika pred najradosniji pravoslavni praznik, predsednik SRS je podsetio i da su na Božić 1993. godine muslimani upali u srpsko selo Kravicu i izvršili stravičan pokolj.

Lider radikala je podsetio da je antisrpski Haški tribunal oslobodio Nasera Orića za te zločine.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading