MILOŠEVIĆ SPREMAO ATENTAT NA ŠEŠELJA Šokantni izveštaji CIA
Foto: Ilustracija

Predsednik SRS Vojislav Šešelj izjavio je da je u određenim materijalima CIA (Američka obaveštajna agencija) pisalo da je bivši predsednik Srbije i SRJ Slobodan Milošević u jednom momentu spremao atentat na njega.

On je te izveštaje, rekao je gostujući u jutarnjem programu TV Hepi, dobio na posredan način, a na pitanje Milomira Marića da li je u to poverovao, lider SRS odgovorio je odrečno.

- Nikad u to poverovao nisam - rekao je šef radikala. Dodao je da smatra da Slobodan Milošević nije želeo da ga ubije jer prosto nije imao razloga za to.

- Nikada se ne bi desio 5.oktobar da SPS nije ušao u sukob s nama mesec dana pre izbora. Ubeđen sam da bi Milošević i sad bio živ. U Hagu mi je priznao da nije imao korektnijeg saradnika od mene, da mu nisam radio iza leđa - izjavio je Vojislav Šešelj, koji je nedavno izjavio i da Milošević nikada nije bio kukavica.

Đinđić i Koštunica dali garanciju da Milošević neće u Hag

Vođa radikala se setio i poslednjeg razgovora koji je vodio s njim.

- Sva njegova zabrinutost, uprkos veoma lošem zdravlju, odnosila se na porodicu i na njegovo stradanje - izjavio je Šešelj, i dodao da je razgovor bio na temu koalicije SRS i DSS, da bi radikali insistirali na aboliciji svih pripadnika Miloševićeve porodice i da bi se oni vratili u zemlju.

- Rekao mi je u Hagu da nije hteo da nijedna nevina glava padne. Dali su garanciju da ga neće isporučiti Hagu Vojislav Koštunica, Zoran Đinđić i Milan Milutinović - istakao je lider radikala.

Milošević ubijen lekom protiv lepre

Predsednik SRS Vojislav Šešelj je više puta pričao da je Miloševiću koji je preminuo u Hagu u krvi nađen lek protiv lepre koji poništava delovanje leka za snižavanje krvnog pritiska. I to nisu samo Šešeljeve tvrdnje.

Dve nedelje pre smrti, u krvi Slobodana Miloševića otkriveni su tragovi jakog antibiotika koji se koristi za lečenje lepre i tuberkuloze, a koji direktno utiče na smanjenje efikasnosti leka koji je Milošević pio za smanjenje pritiska, potvrdio je svojevremeno i profesor Donald Uges s Medicinskog fakulteta u Groningenu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading