"MARIĆU, SER*NJO MATORI!" Šešelj se naljutio, pa se vanredno uključio u program - Prvo je kralj Milan je*avao Čerčilovu majku, a onda je Čerčil je*ao svima nama majku
Foto: Printscreen Happy TV/ilustracija

U emisiji su bili gosti urednik portala Alo Dejan Novaković, prof.dr Mina Zirojević sa Instututa za uporedno pravo i Đorđe Milićević, narodni poslanik.

Milomir Marić je tokom razgovora na različite teme, u svom stilu, provokativno, rekao za Šešelja da je Hrvat i dodao:

- Svaka mu čast kako je od ustaše postao Srbin.

Ubrzo se lider SRS uključio u emisiju. Vojislav Šešelj se naljutio na voditelja Milomira Marića zbog, kako lider SRS tvrdi, netačnih tvrdi o srpskoj istoriji.

- Mariću, ser*onjo matori! Ajde, što me nazivaš ustašom, to ti niko živ neće poverovati, ali što pričaš gluposti kad iznosiš neke istorijske činjenice. Prvo, komunisti nikada nisu progonili obrenovićevce, a od 1941. Srbija se cepala tako što su svi Karađorđevići otišli u četnike, a sve pristalice Obradovića u partizane i zato je Gornji Milanovac bio pretežno partizanski, a Čačak četnički. Imamo slučaj Guče i Dragačeva. Dragačevo je veće od Guče, ali su partizani opštinu preselili u Guču jer je Dragačevo bilo četničko. Imamo u okolini Požarevca, Malo Crniće je bilo partizansko i sedište opštine posle rata, a Veliko Crniće je bilo četničko i zato je bilo osuđeno na propadanje. Sad su te podele valjda prevaziđene jer su Obrenovići izumrli, a ni Karađorđevićevi se ne osećaju dobro - rekao je lider radikala.

Voditelj Milomir Marić je rekao da je čitao ljubavnu prepisku Kralja Milana i Čerčilove majke.

- Jeste, da oproste gledaoci, prvo je kralj Milan je*avao Čerčilovu majku, a onda je Čerčil je*ao svima nama majku - izjavio je Vojislav Šešelj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading