DOČEK NOVE GODINE U BEOGRADU VAM JE KIČ, A U NJUJORKU FENSI? Vučić odgovorio hejterima: Samo tražite zamerke!
Tanjug

 

Predsednik Srbije odgovorio hejterima na loše komentare povodom spektakularni doček Nove godine u Beogradu.

- Svake godine gledamo doček Nove godine na Tajm Skveru i "kotrljajuću loptu" i to vam je fantastično i fensi a kad u Beogradu napravimo 10 puta bolji doček - onda tražite zamerku - rekao je predsednik Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je doček Nove godine priređen u Beogradu na vodi bio pokazao da Beograd može da ide u korak sa najrazvijeninim i najposećenijim metropoloma u svetu, da je Beograd svet i da je doček bio simbol snage i pobede

- Beograd je svet i to je pokazao. I sa izuzetkom nekoliko incidenata sve je prošlo u najboljem redu. Ponosan sam na Beograd i Srbiju kako se ponašala cele prethodne godine - poručio je Vučić.

Na pitanje novinara da prokomentariše pojedine negativne komentare da je veličanstven doček Nove godine u Beogradu bio kič, dok za doček u Dubajiu kažu spektakl, rekao da svake godine gledamo dočeke na Tajm skveru u Njujorku i čuvenu kuglu koja se spušta uz duplo manju i svakako ne lepšu zgradu nego što je Kula Beograd, i uvek je, kako kaž to ocenjeno kao fantastično, moderno i fensi.


- A kada je u Srbiji 10 puta bolje nego na Tajm skveru i kada ceo svet u ''no coment'' prikazuje kako izgleda lajt šou na zgradi koja predstavlja novi simbol našeg grada, onda ajde da nađemo neku zamerku. Pa, zasto je pevala Marija Šerifović i Karleuša, pa zaborave da kažu da je pevao Bregović... Pa, naši mediji neće namerno da kažu da se to dešava u Beogradu na vodi - prokomentarisao je Vučić.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Dunja

03.01.2022 14:10

Ko ce narodu ugoditi, jedni su odusevljeni kompletnom organizacijom i izborom pevaca, a nekima sve smeta

Zeljko

03.01.2022 15:33

Narodu je teško udovoljiti posebno Beograđanima, svemu nađu zamerku a realno i objektivno je da je dobro organizovan doček obzirom na epidemiološku situaciju.

damir

03.01.2022 18:50

Po spektaklu koji je vidjen u Novogodišnjoj noći Beograd je stao rame uz rame sa najvećim svetskim metropolama ali pojedincima koji mrze i sami sebe to očigledno ne odgovara.

Boksi

03.01.2022 22:52

@damir - Ne razumem ove smradove što udaraju negative.