Vučić jednom svojom odevnom kombinacijom napravio pometnju među političarima
Tanjug/Miloš Milivojević

No, pošto se SNS, kao i uvek fokusirao na rad i predstojeći period, a izostale su "afere" koje su opozicionari uz kapućino vrebali, ostalo je da se priča i piše samo o - rolci, običnoj tamnoj rolci. 

Ulje na vatru dolilo je sve hladnije vreme i sve više funkcionera i poslanika SNS u rolkama!

Vučić jednom svojom odevnom kombinacijom napravio pometnju među političarima

Alo; D.R.

 

 

Kakav je to trend, da li je to naređenje predsednika, da li je to obavezni dres kod? Zanimala se opozicija u nedostatku programa kojeg bi ponudila građanima, pored stalnih kritika na račun vlasti.

Pritom, nisu se setili da je sezona jesen-zima, da je Aleksandar Vučić takoreči non stop na terenu, obilazeći narod da se lično uveri gde šta treba uraditi ili popraviti, te da je i logično da nosi zimsku garderobu.

Njima je još pred očima bivši predsednik iz njihovih redova koji se našao u čudu kada je tokom predsedničke kampanje otišao među ljude pa je zapitao jednog domaćina - da li je njegovim kokoškama hladno, jesu li pod stresom zbog toga i da li im trebaju sedativi.

Opoziciji su svakako trebali sedativi kada se posle više nedelja "rolka kampanje" i sam predsednik oglasio da razjasni misteriju.

Kako je rekao, u nekoliko medija, glavna tema je bila zašto nosi rolke i kako je to smislio da bi ublažio strog izgled i kako je to izborni trik.

- Ti ljudi nisu normalni! Ja nemam šta da vam kažem. Kupio mi Siniša za rođendan rolke, nikada ih u životu nisam obukao. Siniša Mali mi kaže jedanput: "Kupio sam ti nešto, nisi nikada obukao", daj nemoj da me smaraš s oblačenjima. I tako me je smarao tri-četiri puta, kažem: "Jesi video, obukao sam rolku", a on kaže: "E, super ti je rolka". Tako je to izgledalo. Tako da Siniša mora da vodi računa šta će da mi kupi za sledeći rođendan - razjasnio je Vučić "misteriju rolka".

Predsednik je dodao da je Siniša Mali pohvalio njegov izgleda kada je konačno rolku obukao i kako će je i sutra obući kako bi iznervirao sve one koji o tome danima pišu.

BONUS VIDEO: 

 

 

     

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Milena

02.01.2022 16:21

Nema nikakvih teorija zavera... Covek uvek elegantno i profesionalno izgleda sta god da obuce.

Мијо

02.01.2022 16:41

Александар Вучић је увек био господин човек и увек велики човек увек је се облачио елегатно.

JEKA

02.01.2022 16:51

Kad ne mogu da nadju negativan komentar na sve sto je uradjeno u Srbiji,onda im smeta rolka.

damir

02.01.2022 20:04

Predsednik Vučić je za razliku od njegovih prethodnika jedini predsednik koji je uvek na terenu i po kiši,i po snegu i po mrazu i pri tom je uvek elegantno obučen.

Dejan

03.01.2022 00:08

Kada čoveku ne možete da nađete ni jednu zamerku vi se uhvatite za rolku.

Dragan

03.01.2022 03:59

Nije pometnja ako ne kopiraju Vučića, neka i ostali budu malo Originalni a ne celi život su plagijatori.