VUČIĆEVE ROLKE VEST BROJ JEDAN Predsednik prasnuo u smeh, ne može da veruje čime se bave: To sam dobio na poklon od ministra...
Alo

Koliko su opozicija i njihovi medijski promoteri bez ikakve ideje svedoči i najnovija kampanja u kojoj su počeli da raspravljaju o tom što predsednik Srbije nosi rolke.

Vučić se tokom svog obraćanja javnosti kroz šalu dotakao i te teme, a potom otkrio javnosti odakle mu rolke.

VUČIĆEVE ROLKE VEST BROJ JEDAN Predsednik prasnuo u smeh, ne može da veruje čime se bave: To sam dobio na poklon od ministra...

Alo

 

Kako kaže, taj odevni predmet dobio je na poklon od ministra finansija Siniše Malog.

- Ti ljudi nisu normalni! Ja nemam šta da vam kažem. Kupio mi Siniša za rođendan rolke, nikada ih u životu nisam obukao, Siniša mi kaže jedanput: "Kupio sam ti nešto, nisi nikada obukao"; daj nemoj da me smaraš s oblačenjima. I tako me je smarao tri-četiri puta, kažem: "Jesi video, obukao sam rolku", i kaže: "E, super ti je rolka". Tako je to izgledaloTako da Siniša mora da vodi računa šta će da mi kupi za sledeći rođendan. Miloše što nosiš rolku večeras, što me imitiraš? To vam govori o nečemu drugom, pokojni Tijanić je govorio: "Savako se kreće u granicama sopstvene pokvarenosti", a oni se kreću u granicama - rekao je Vučić.

Predsednik je dodao da je Siniša Mali pohvalio njegov izgleda kada je konačno rolku obukao i kako će je i sutra obući kako bi iznervirao sve one koji o tome danima pišu.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Bobili

27.10.2021 09:45

To je znak da su Djilasovi izgubili kompas i da ne treba njima pridodavati vise znacaj.

Brankica

27.10.2021 12:33

Predsednik ima smisla za salu i narodski je covek..Kapa dole

Ksenija

27.10.2021 13:21

A šta fali rolki baš vam lepo stoji.

Ksenija

27.10.2021 13:22

Uvek je obučen po poslednjoj modi i kulturno.