MINISTAR VULIN: Cilj mog rada je da svi građani budu bezbedni, a policija zbrinuta i zadovoljna uslovima rada (FOTO)
MUP

Ministar Vulin istakao je da je partnerstvo i socijalni dijalog sa predstavnicima sindikalnih organizacija od izuzetne važnosti, jer je cilj isti, da pripadnici policije budu zadovoljni svojim statusom i uslovima rada.

„Osnovni cilj mog rada kao ministra unutrašnjih poslova je da svaki moj pripadnik bude zbrinut i zadovoljan uslovima rada, a da građani Srbije budu bezbedni. Moj cilj je da rad svakog mog policajca koji je težak i odgovoran bude bar malo jednostavniji. Hvala Nezavisnom sindikatu policije, koji je aktivno učestvovao u doprinosu poboljšanja rada svih pripadnika MUP-a. Za proteklih godinu dana uveli smo nove oblike osiguranja za naše pripadnike, značajno smo povećali obim nagrađivanja, obezbedili smo nove uniforme, a od sledeće godine slede i nova uvećanja prihoda i plata", istakao je ministar Vulin.

„Policijski službenici uživaju puno poverenje i poštovanje državnog rukovodstva na čelu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Vaša država vam je zahvalna za sav trud, napor, hrabrost, upornost koju svakodnevno pokazujete u borbi za bezbednost građana i zemlje. Mi ćemo nastaviti da ulažemo u standard i uslove rada ovih ljudi, jer su oni stub naše bezbednosti i to svojim predanim radom zaslužuju“, naglasio je ministar Vulin.

Predstavnici Nezavisnog sindikata policije istakli su posebno zadovoljstvo radom ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina i rukovodstva Ministarstva koji su tokom ovih godinu dana dali veliki doprinos i uspeli značajno da poboljšaju materijalni položaj svih pripadnika MUP-a i podignu ugled ove institucije.

Posebno je naglašeno da je ulaganje u policiju tokom poslednjih godinu dana na značajno višem nivou u odnosu na prethodne godine i to ne samo kada je u pitanju nabavka uniformi, opreme i naoružanja, već i kada je u pitanju ulaganje u rekonstrukciju i izgradnju novih objekata za potrebe policije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading