ISPITAN KLJUČNI SVEDOK ZA UBISTVO PORODICE ĐOKIĆ! Džonić ponovo sateran uza zid!
Foto: Alo.rs

Prvoosumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Đokić, Goran Džonić, još jednom je sateran uza zid. U Nišu je juče saslušan Ivan Džonić, Goranov rođak i čovek kome je bivši vatrogasac vratio dug od 10.000 evra neposredno posle monstruoznog ubistva koje je potreslo čitavu Srbiju.

– Ivan Džonić je pozivan i ranije, ali pošto živi i radi u Švajcarskoj, nije se pojavljivao. Izjavu je dala i njegova supruga Jasmina. Oni su govorili o njihovim dobrim odnosima i sa Đokićima, ali i sa osumnjičenim Džonićem, bratom od strica i deverom.

Rekli su i da su pre tri godine Goranu pozajmili 10.000 evra. Rekli su da im je Džonić obećao da će im novac vratiti za godinu, godinu i po dana, kao i da nisu vršili pritisak na njega – navodi izvor.

Kako dodaje, istakli su da su novac dobili početkom oktobra.

– Na saslušanju nisu krili da su šokirani kad su saznali kako je Goran nabavio novac. Ivan je bio besan, pa je čak i rekao da je novac krvavo zaradio radeći u inostranstvu, a da mu je Goran vratio novac uprljan krvlju. Kad je govorio o Džoniću, upotrebljavao je reč "monstrum" – objašnjava sagovornik.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading