TEPIĆEVA I MARINIKINA JASMILA ŽBANIĆ PORUČUJE Vojska kakvu sada snaži Vučić, počinila je genocid, moramo tome stati na put!
EPA/FEHIM DEMIR

 

 

Iako je više puta naglasila kako je politika ne zanima, u medijima se sve češće mogu naći njene izjave, koje su itekako političkog karaktera.

- Srpski ministar unutaršnjih poslova Aleksandar Vulin govori o novom ratu u BiH, predsednik Srbije Aleksandar Vučić kupuje sve više oružja, a Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske najavljuje, uz podršku Rusije, prekid veza sa Bosnom, osnivanjem vojske Republike srpske. To za mnoge Bosance zvuči kao da se devedesete ponavljaju. Takva vojska je počinila genocid, napravila masakr u Srebrenici - rekla je Žbanićeva.

TEPIĆEVA I MARINIKINA JASMILA ŽBANIĆ PORUČUJE Vojska kakvu sada snaži Vučić, počinila je genocid, moramo tome stati na put!

Printscreen

 

Jasmila Žbanić, koju promovišu Marinika Tepić i Dragan Đilas u svojim izjavama poručuje da je i Vojska kakvu sada snaži Vučić, počinila genocid i da se tome mora stati na put.

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
lala

22.12.2021 09:00

Žbanička i Tepička su psihopate . Zato su veoma podobne da služe zapadnim NATO-psihopatama i kvisling opoziciji. Zajedničko im je - srbofobija.

Zoran

10.01.2022 01:16

Sto uopste poklanjate paznju slinavoj sta lupeta da bi.opravdala novac sponzora da bi lajala, smrdljusa.

Nikola

07.02.2022 19:49

Zato će te idiotkinje ostati tu gde jesu. Izvinjavam se nemam adekvatniji izraz.

miroslav

08.02.2022 17:45

Dokle se stiglo sa proverom imovinske karte Đilasa, ako je dokazano u zatvor sa lopinom.