AKO HOĆEŠ SA MNOM, IMAĆEŠ GRUPNJAK Nepismena Nada izvređala Dariju!
Alo!/Masanori Jošida

Članica Glavnog odbora Demokratske stranke Nada Kolundžija šokirala je i zgrozila javnost komentarom na sliku na kojoj su ministri Aleksandar Vulin i Darija Kisić Tepavčević.

Naime, jedan tviteraš objavio je fotografiju na kojoj Vulin i Kisić Tepavčević razgovaraju, pri čemu se ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja nasmejala, i postavio je pitanje: „Šta joj je rekao?“

Kolundžija se nadovezala napisavši: „Vulin Kisićki - ako hoćeš samnom, imaćeš grupnjak“, dodavši na to tri emotikona koja plaču od smeha.

AKO HOĆEŠ SA MNOM, IMAĆEŠ GRUPNJAK Nepismena Nada izvređala Dariju!

Foto: tviter/printscreen

 

Članice Vlade Srbije šokirane su ovim odvratnim napadom na njihovu koleginicu.

AKO HOĆEŠ SA MNOM, IMAĆEŠ GRUPNJAK Nepismena Nada izvređala Dariju!

Foto: Alo!

 

- Zgrožena sam i duboko razočarana poražavajućom, teškom i krajnje primitivnom rodnom diskriminacijom kojoj je moja draga koleginica Darija izložena - poručila je za Alo! ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić, i dodala:

- Ovakva vrsta komentara i komunikacije zaslužuje otvorenu osudu, posebno je žalosno što ovakav komentar dolazi od jedne žene koja je takođe nekada bila aktivni učesnik u našem političkom životu.

AKO HOĆEŠ SA MNOM, IMAĆEŠ GRUPNJAK Nepismena Nada izvređala Dariju!

Zorana Mihajlović - Instagram - Printskrin

 

I ministarka energetike i rudarstva Zorana Mihajlović bila je zgrožena napadom na Dariju Kisić Tepavčević.

- Sramno. Zaista sramno. Je l’ to rodna ravnopravnost i poštovanje prava za koje se zalaže Demokratska stranka? Ali opet, kao i sve drugo što rade - govori o njima - poručila je ona za Alo!.

Poslanica Pokreta socijalista Ana Karadžić odgovorila je juče Nadi Kolundžiji, koja je na Tviteru iznela vulgarne poruke upućene Aleksandru Vulinu i Dariji Kisić.

- Svako vidi ono što želi da vidi i projektuje na druge ono što bi on lično radio da je u prilici. Podsvest je čudo, pa je tako gospođa Kolundžija, koja je dvadeset godina bila narodni poslanik, na osnovu fotografije dvoje ljudi koji srdačno razgovaraju javno iznela svoje seksualne fantazije i sklonosti. Gospođi Kolundžija, koja bi po broju godina mogla da bude majka i Aleksandru Vulinu i Dariji Kisić, a meni baka, slabije ide pravopis srpskog jezika, ali je u ispisivanju vulgarnih i primitivnih poruka na Tviteru preuzela primat i zasenila svoje političke saborce i partnere kvazipisca Vidojkovića i pedofila koji našoj deci predaje na Pravnom fakultetu u Beogradu, Vuletića - navela je Karadžićeva.

I zaista nekadašnja poslanica DS-a ne zna osnove pravopisa srpskog jezika i samnom piše spojeno.

Kolundžijinom sinu
država davala milione

Alo! je 2013. godine pisao da je Dorijanu Kolundžiji, sinu Nade Kolundžije, država davala milione. Naime, on je za idejno rešenje i izradu video-dizajna na predstavi „Konstantin“ dobio 1.725.000 dinara. Alo! je objavio i da je Istorijski arhiv Beograda proglasio tajnom informaciju o visini honorara Dorijana Kolundžije, koga je država postavila za kreativnog direktora ceremonije otvaranja i zatvaranja Univerzijade 2009.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Bogisa

22.12.2021 08:28

Da li ta žena ima mozga,mržnja je čudo a i zavist nemože da shvati da je neko pametniji od nje,ovo je pravi primer kućnog nevaspitanih.Pa verovatno joj je krivo da Joj sin nemože da muze državu????

KKK

22.12.2021 09:00

Jadna i uboga Nado, pa ti jos nisi svesna da je g-dja Kisic za tebe INSTITUCIJA !!!

pera rogonja

22.12.2021 09:21

Vec kad komentarisemo nesto sto ne bi trebalo i ja cu da dan svoj.Kisicka je prelepa pa je Nada ljubomorna sto nju niko ne smekerise.

Milančos

22.12.2021 10:18

Nada priča iz svog iskustva. Tako razgovaraju i upražnjavaju u DS!

sara

22.12.2021 10:40

Pre bih rekla da je Nada željna grupnjaka i žali što nije u političkoj igri, da namesti sinu još koji milion, za šta treba da odgovara!!!!

Jovan

22.12.2021 11:12

Bakuta puca od ljubomore, pa iz dubine nekog prkna , baca pojas za spasavanje.