LIDER SSP PONIZIO JEREMIĆA, LUTOVCA I CELU OPOZICIJU TVRDEĆI DA JE SAMO ON SPOSOBAN: Đilas prolupao: Ja sam budući premijer! Rođen sam za to!
Printscreen

 

U poslednjem intervjuu za jedan nedeljnik, Đilas je opozicionim kolegama i koalicionim partnerima poput Vuka Jeremića i Zorana Lutovca poručio da je samo on pravi lider i da oni ništa ne vrede. Sebe je skromno proglasio najpopularnijim opozicionim političarem, a reči hvale imao je samo za svoju najbližu saradnicu Mariniku Tepić, za koju je rekao i da mu pruža prevodilačke usluge, te da je zato zaposlena u njegovoj firmi „Multikom“.

- Potpuno je realno da opozicija dobije više glasova na parlamentarnim izborima od liste Srpske napredne stranke, da pobedi u Beogradu i da kandidat opozicije uđe u drugi krug predsedničkih izbora. Apsolutno sam ubeđen da ćemo posle aprila imati drugačiju Srbiju - rekao je on bez pardona, i dodao da svi koji su istinski protiv Vučića treba da idu zajedno na izbore, odnosno da SSP. Naročito je zamolio tzv. zelene stranke da mu se priključe, što oni, po svemu sudeći, nemaju nameru da učine.

Organizovao podmuklu kampanju protiv Đokovića

Dnevni list „Nova”, koji je pod uređivačkom kontrolom Đilasa, pripremio je skandalozni tekst i kampanju protiv prvog reketa sveta i ikone Srbije Novaka Đokovića.

Zbog Novakovog javnog istupa da ima apolitičan stav, što govori i da ne zauzima stavove opozicije koju predvodi Đilas, udarili su na našeg najvećeg ambasadora u svetu, iskoristivši što Đokovićev status vakcinacije protiv korone nije poznat i navodeći da zbog toga „želi da bude izuzetak” na predstojećem Australijan openu.

Naime, medij pod Đilasovom kontrolom stavio je na svoju naslovnicu „Đoković ne odustaje od učešća u Melburnu: Novak traži da bude izuzetak”, aludirajući na to što će Novak najverovatnije zaigrati na turniru Australijan open upravo zbog toga što se njegov status vakcinacije ne zna.

 

Na pitanje da li će se njegovo ime naći na listi za parlamentarne izbore, odgovorio je:

- Hoće. Ja sam predsednik najveće opozicione stranke - rekao je Đilas, koji je potom upitan za ambicije posle 3. aprila naveo:

- Moja biografija pokazuje da sam dobar organizator, da se razumem u ekonomiju, privredu, verujem da tu mogu da doprinesem svojoj državi. Ono što je sigurno, neću biti ministar spoljnih poslova - „skromno“ je zaključio Đilas.

Poslanik SNS Aleksandar Marković kaže da što se tiče Đilasovih aspiracija da dođe na čelo vlade Srbije postoji narodna izreka koja to najbolje opisuje, a glasi - Što je babi milo, to joj se i snilo.

- Verovatno je sanjao da mu je rejting visok i da su građani Srbije zaboravili sve njegove nepodopštine iz vremena kada je bio na vlasti. Odavno je poznato da Đilas sebe doživljava kao apsolutnog gazdu tog dela opozicije. Svoje saradnike i partnere iz drugih stranaka smatra zaposlenima u svom preduzeću i tako se prema njima ophodi. U tom smislu, ne treba da čudi što ih sve ponižava - zaključio je naš sagovornik.

PRIZNAJE: Moj drug se obogatio zahvaljujući Rio Tintu

Nakon učešća na protestima i hajke koju su protiv države vodili njegovi mediji Đilas je priznao da je njegov kompanjon Marko Blagojević prodao svoju zemlju Rio Tintu.

- On svoju privatnu imovinu može da proda kome hoće, trebalo je o tome da me obavesti. Sada pošto je finansijski obezbeđen, dogovorili smo se da raskinemo radni odnos - priznao je Đilas.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Rada

10.12.2021 08:57

Hoces, hoces , ne znam samo gde ces. Na Mauricijusu nisu izbori. Jedino ako te ustolice zapadne gazde . Tamo bi ti bilo bas lepo. Lova do krova a ti uzivas .

Nikola

10.12.2021 11:06

Đilas ako bi bio premijer mi bi mogli da se pakujemo i idemo iz Srbiije.

Jovana

10.12.2021 11:09

Za to što Đilas zna da radi- da krade, on jeste najsposobniji od njih.

Teodora

10.12.2021 11:39

Djilasu je stalo samo do vlasti i fotelje ,zato ga narod i nece.

Aco

09.02.2022 07:26

Jedno su zelje, a drugo su mogućnosti.