PUPOVAC O MILANOVIĆU "Pametuje o stvarima o kojima pametan čovek ćuti"
Foto: SDSS

- Zoran Milanović ne zna kako se čuva dostojanstvo zemlje, nacije i ono što mu je sveta dužnost, a to je stabilan ustavan poredak, mir u zemlji, tolerancija, odsustvo vređanja i mržnje u zemlji...Takvog predsednika mi ovog trenutka nemamo - kazao je Pupovac.

Milorad Pupovac se na konferenciji za medije osvrnuo na Zorana Milanovića za kojeg navodi kako ga ne smatra predsednikom. 

- Za mene je to mesto prazno. Tamo se uselio neko ko ne zna kako se ponaša predsednik.. - dodao je predsednik SDSS.

U vezi Milanovićevih izjava o Srebrenici, Pupovac je naglasio "Čuli smo njegove izjave i u Jasenovcu, čovek se naprosto igra, pametuje o stvarima nad kojima pametan čovek ćuti".  

Podsetimo, Milanović je juče u izjavi novinarima kazao kako "Pupovac usred Sabora drži lekcije".

- To radi samo zato što je kupljen da diže ruke, na primer za Hrvoja Šipeka. Nemoralan je onaj koji to toleriše, a to je Plenković.

On mi kaže, veliki državnik, da bi trebao biti pametniji. Razmišljam i imam stav. Niko mi neće začepiti usta, govorimo o stvarima koje nas opterećuju, boriću se protiv manipulatora i sitnih duša, jedino im je zajedničko da vole parazitirati, a to su ovi iz Sarajeva i Pupovac. On je kao džuboks, koliko ubaciš kovanica, toliko i dobiješ - rekao je Milanović juče. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading