POKRET SOCIJALISTA NOVI SAD PORUČIO HULIGANIMA I naredne subote bićemo u svojim prostorijama
Printskrin

Pokret socijalista Novog Sada kao i svi Novosađani koji su u subotu bili zastrašivani, maltretirani i napadani, podržava rad policije u cilju traženju i privođenju pravdi svih nasilnika i siledžija.

Najgluplji među napadačima su se hvalili svojim nedelima na internetu i zato im se zahvaljujemo što su i nama i policiji olakšali posao, ali snimaka i svedočenja ima puno tako da je ovo tek početak isterivanja pravde i odbrane Novog Sada od nasilnika.

Nažalost, nasilje od subote nije prestalo, već se nastavilo kroz tajkunske medije koji siluju istinu želeći da zakopaju činjenicu da je u subotu izvršen napad rulje i pokušaj linča, a otimanje partijskih obeležja svedu na nivo povređenog ega, a ne dokaza nezakonitog napada na tuđe mišljenje i imovinu. 

Sada je jasna taktika takozvanih "ekologa" i "demokrata" da se vikendima divlja, a da ih nakon toga mediji aboliraju i objavljuju komentare pune mržnje i pretnji i to ne samo prema Pokretu socijalista, nego i svima koji su u subotu videli političku mržnju i nasilje, a ne spasavanje Jadra.

Pokret socijalista će i naredne subote biti u svojim prostorijama bez straha od siledžija braneći slobodu Novog Sada i Novosađana, poručuje se u saopštenju.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading