ZUKORLIĆ PREDOSETIO ŠTA ĆE SE DESITI Njegov sin otkrio šta mu je pokojni muftija poslednje rekao
Alo

 

Usame Zukorlić, najstariji Muamerov sin, pre desetak dana imenovan je za v. d. predsednika Stranke pravde i pomirenja, koju je osnovao i do smrti vodio njegov otac.

On je nakon smrti oca otkrio šta mu je otac rekao neposredno pred smrt, ali i dodao da se u poslednje vreme ponašao neobično čudno, kao da je predosetio šta će se dogoditi.

- U poslednjem periodu života mog oca svaka njegova rečenica bila je kao oporuka! Poslednji razgovor bio je dan ili dva pred preseljenje (smrt) mog oca, bio sam u Istanbulu, tada je trebalo da me Skupština Srbije imenuje za zamenika predsednika Republičke izborne komisije. Nisam se s tim baš slagao, kazao sam to ocu, pomenuo da bi na to mesto mogao neko drugi iz stranke, rekao mi je na kraju razgovora: „Moraš, to je sad važno, dosta je bilo tog tvog, vreme ti je za ozbiljne stvari“. To je bilo poslednje što mi je rekao.

ZUKORLIĆ PREDOSETIO ŠTA ĆE SE DESITI Njegov sin otkrio šta mu je pokojni muftija poslednje rekao

Printskrin

 

 

- Bio je strog ali pravedan. Bio je emotivan, iako je krio emocije. Bio je poseban. U skladu sa svojim principima, trudio se da svakome pruži podršku, pažnju, i to ne samo našoj porodici... Ne znam čoveka koji mu se obratio a da mu muftija nije pomogao makar na neki način. Bio je prenatrpan obavezama, ali nikada nije zaboravljao na porodicu, pogotovo na najmlađe članove. U poslednje vreme bio je jako, jako emotivan, kao da je predosećao šta će se desiti. Taj poslednji deo njegovog života zaista je bio poseban. Poseban u svemu, u svakoj situaciji, u svakoj aktivnosti. Sad kad se setim oca, slika koju vidim je slika ponosnog i nasmejanog, zadovoljnog čoveka, koji je odradio misiju na ovom svetu, i kao vernik, i kao čovek, i kao otac porodice, i u politici...

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading