ŠEŠELJ POSLE SUMNJI DA JE MUFTIJA ZUKORLIĆ OTROVAN Smetao je mnogima u Srbiji i inostranstvu, postoje tri scenarija posle njegove smrti...
Alo!/Masanori Jošida

- Ja mislim da je ostala ogromna praznina posle smrti muftije Muamera Zukorlića. Nadam se da će njegov sin uspeti da odgovori svim obavezama koje je nasledio od oca i da će nastaviti njegovim putem. To je put smirivanja tenzija, borbe protiv kriminala i verske tolerancije. Ja lično izražavam sumnju da je muftija Zukorlić otrovan jer on je smetao mnogima u Srbiji i u inostranstvu - rekao je Šešelj.

ŠEŠELJ POSLE SUMNJI DA JE MUFTIJA ZUKORLIĆ OTROVAN Smetao je mnogima u Srbiji i inostranstvu, postoje tri scenarija posle njegove smrti...

Foto: Printscreen

 

 

Lider radikala kaže da u Novom Pazaru postoji mnogo jaka mafija.

- Tamo se proizvodi heroin i trguje njim. Vlasti imaju veliki problem kako da to reše - upozorava predsednik SRS.

Pored Zukorlićeve, tu postoje još dve političke opcije, podseća Vojislav Šešelj.

- Jedna je građanski umivena, deluje pristojno, ali je povezana sa mafijom. To je opcija Rasima Ljajića. Druga je primitivna, fundamentalistička, čak bih rekao i psihopatska. To je opcija Sulejmana Ugljanina. Nije lako sad. Ja bih voleo da prevagne Zukorlićeva opcija jer bismo onda imali miran Novi Pazar, mirnu Rašku oblast i Srbi i muslimani bi mogli da žive u verskoj i građanskoj toleranciji - rekao je Šešelj.

Predsednik SRS kaže da bi bio veoma obazriv kad je u pitanju tabla Aćifa Efendije.

- Tabla ne vredi mnogo. Ko je fašisoidan i ko se smatra sledbenikom Aćifa Efendije, rušenje table bi ga još učvrstilo u njegovom opredeljenju, a onaj ko je protiv Aćifa Efendije, sad je još više protiv njega nego kad te table nije bilo. Bio bih veoma oprezan i ne bih činio poteze koji bi doveli do uznemirenja građana, ali bih se oštro borio protiv kriminala - rekao je Šešelj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading