SAOPŠTENJE GO SNS U NOVOM SADU: MASКE SU PALE!
SNS
 

Takođe, tročasovno maltretiranje Novosađana izazvano blokadom Mosta slobode, a zatim i Bulevara oslobođenja i Mihajla Pupina, predstavlja najgori vid vandalizma i primitivizma, jer je građanima time onemogućeno slobodno kretanje. 

Vrhunac bezumlja dogodio se pri kraju tzv. „protestne šetnje“, kada su huligani, koji se predstavljaju kao ekološki aktivisti, razbili prozore na prostorijama Pokreta socijalista u Novom Sadu i skinuli stranačku zastavu. Gradski odbor Srpske napredne stranke apeluje na nadležne državne organe da u najkraćem roku otkriju počinioce, koji se jasno vide na snimcima tzv. nezavisnih medija i zakonski ih sankcionišu. Ni Novim Sadom, ni Srbijom, neće vladati šaka Rokfelerovih plaćenika, koji su za novac spremni da izazovu haos u državi, kako bi na silu preuzeli vlast, kada već na izborima nemaju nikakve šanse. 

Jedina dobra stvar koja se tokom današnjeg divljanja šačice primitivaca dogodila u Novom Sadu, ali i u 53 mesta u Srbiji, je da su maske konačno pale. Кristalno je jasno da cilj okupljanja nije borba za zdraviju životnu sredinu, već za golu vlast. Na protestima nije bilo ni E od ekologije. 
Da demonstrantima nije stalo do razvoja Novog Sada i Srbije jasno pokazuje i tekst transparenta koji je danas viđen u našem gradu: Stop investitorima! Dakle, cilj lažnih ekologa je oterati svakog ko želi da investira u Novi Sad i vratiti grad u vreme posle 5.oktobra, kada su uspešne firme u širokom luku zaobilazile Srpsku Atinu. 
Srpska napredna stranka ne da neće dozvoliti da se zaustavi razvoj Novog Sada, već će se potruditi da privuče još više domaćih i stranih kompanija. A oni kojima je cilj vraćanje u srednji vek, neka skupe hrabrost i izađu nam na crtu 3. aprila. Izbori su jedini civilizovan način da se sazna mišljenje naroda.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading