MRAČNA POZADINA BLOKADE SRBIJE Pogledajte ko vam se ponovo smeje u lice!
Alo.rs

Nezakonsko blokiranje auto-puteva i najvažnijih saobraćajnica otežalo je život brojnim građanima i dovelo do terora frustrirane manjine i njihovih političkih nalogodavaca nad pristojnim delom Srbije.

Navodni povod za okupljanje je borba za životnu sredinu lažnih ekoloških pokreta, ali i drugi brojni nedefinisani motivi, podržani od stranih faktora i domaćih političkih struktura koje žele na silu da se domognu vlasti.

Međutim, iako se blokade širom Srbije predstavljaju kao skupovi za zaštitu životne sredine, imali smo priliku da vidimo različite motive učesnika, a suština je da skup zapravo ima čistu političku pozadinu.

Pravi cilj protesta je destabilizacija Srbije i nasilna promena vlasti u Srbiji kako bi na čelo došli strani poslušnici i domaći političari pod njihovom kontrolom, ali i kontrolom domaćih tajkuna.

Dragan Đilas i Marinika Tepić

Danas smo na protestima imali prilike da vidmo dobro poznata lica iz jednog dela opozicije koji nikakve veze nema sa ekološkim pokretima, niti su ikada pokazali brigu za životnu sredinu. Na Gazeli su se pojavili Dragan Đilas i Marinika Tepić.

Pored Đilasa, koji se oduvek zalagao za dolazak kompanije Rio Tinto u Srbiju i bio deo vlasti koja im je dala dozvole za istraživanje i bušenje, a njegovi najbliži saradnici dobili su čak i novac od ove korporacije, na "ekološkom" protestu, našli su se brojni aktivisti, za koje nikako ne možemo reći da imaju veze ili da uopšte brinu o životnoj sredini, ali i te kako predstavljaju određenu političku agendu.

MRAČNA POZADINA BLOKADE SRBIJE Pogledajte ko vam se ponovo smeje u lice!

Alo.rs

 

Da li je ovo onda ekološki ili politički skup odeven u ruho brige o zaštiti životne sredine iz kojeg Srbiji ponovo treba da se nametnu predstavnici bivšeg režima?

Među vođama blokade puteva po Srbiji najviše se ističi Aida Ćorović koja Srbe naziva genocidnim, Vladimir Vuletić koji Veljka Belivuka naziva bratom, Dragan Đilas koji je sedeo u kafiću dok se demonstranti nisu okupili, Marinika Tepić koja se zalaže da se Srbi proglase genocidnim, Nebojša Zelenović, pajaci Marko Vidojković i Nenad Kulačin, Brajan Brković unuk crnogorskog ustaše koji je uništavao srpsku zastavu i ostali koji su sve radili na upropašćavanju Srbije tokom svoje vladavine.

Zapad odustao od prozapadne opozicije i okrenuo se ekološkim pokretima u borbi protiv Vučića

Prema rečima lidera SRS Vojsilava Šešelja, iza priče o ekološkim pokretima krije se plan za formiranje opozicione opcije koja bi mogla da parira predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

- Zapad je odustao od prozapadne opozicije jer su shvatili da oni ne mogu da pridobiju podršku naroda. Zato se sada pokreće priča o ekološkim pokretima - rekao je Šešelj.

MRAČNA POZADINA BLOKADE SRBIJE Pogledajte ko vam se ponovo smeje u lice!

Tanjug/Sava Radovanović

 

Šešelj je dodao da u Srbiji ima 947 registrovanih udruženja građana, tzv. NVO koje se bave ekologijom, a više od 400 finansira se iz inostranstva.

Zelena agenda za stranog agenta

U tekstu ZELENA AGENDA ZA STRANOG AGENTA Zlokobno osmišljen plan kako sprečiti razvoj zemalja i zadržati tehnološku nadmoć na planeti: Za Srbe spremaju nacionalno samoubistvo! u kome je Alo pisao o planovima koji se kriju iza ove agende, naš sagovornik analitičar i politikolog Srđa Trifković posebnu pažnju je posvetio Srbiji.

MRAČNA POZADINA BLOKADE SRBIJE Pogledajte ko vam se ponovo smeje u lice!

Foto: Happy TV Printscreen

 

Na pitanje da li su u naglo pojavljivanje i promovisanje domaćih tzv. ekoloških pokreta umešane strane agenture i njihovi eksponenti u Srbiji, Trifković konstatuje da će u Srbiji uvek biti plaćenih lobista koji će u korist srpske štete zagovarati da se naša zemlja odrekne jedinog opipljivog energenta koji poseduje, a to je, prema rečima našeg sagovornika, ugalj.

- Sve se to radi u prilog neke "na vrbi svirale" koja se zove evropski put. Šteta koju žele da nanesu Srbiji nikada neće biti nadoknađena ukoliko ona izgubi svoju energetsku samostalnost. Energetska samostalnost jedne zemlje je pitanje suvereniteta i opstanka, a ne nekave fraze o zaštiti planete i agende Grete Tunberg - zaključio je Trifković.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vesna

05.12.2021 01:43

DA LI SU ZUTI OBAVESTENI DA POSTOJI BOZIJA PRAVDA. MISLIM DA NISU.