JOVANOV SAOPŠTIO Danas Srbija svedoči histeriji male ekstremne grupe ljudi
Milenko Jovanov - Alo! - Dejan Briza

 

Danas cela Srbija svedoči histeriji jedne male, ekstremne, grupe ljudi, koja je ubeđena u svoju superiornost, koja sebe smatra vrednijom od drugih građana i koja zato smatra da ima puno pravo da maltretira i teroriše sve ostale i silom nameće svoje stavove, navodi Jovanov u saopštenju.

Sa druge strane, Srbija svedoči i kako se ponaša predsedsednik Vučić, koji kao odgovoran državnik ponovo mora da rešava probleme za koje nije odgovoran, koje je nasledio upravo od onih koji danas blokiraju kretanje građanima Srbije!

I dok predsednik Vučić razgovara sa građanima Jadra, što je prvi put da je neko uopšte saslušao šta ti ljudi imaju da kažu, lažni ekolozi pale kontejnere i maltretiraju sugrađane.

Ipak, teško se oteti utisku da su današnji događaji samo proba i vežba za nasilno preuzimanje vlasti od strane tajkuna iz bivšeg režima i Rokfelerovih sponoruša iz nevladinog sektora. Paljenje kontejnera u Mladenovcu i prebijanje građanina u Novom Sadu to najbolje dokazuju.

Zato će, uveren sam, pristojna, tiha, većinska Srbija jasno i glasno pokazati svoj stav. Demokratski, na izborima, jasno će staviti do znanja da je jednom bila prevarena i da je širim otvorila svoja vrata najezdi štetočina, ali da takvu grešku više nikada neće ponoviti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading