BLOKADA MERDARA POKAZUJE SARADNJU OPOZICIJE I KURTIJA Petković: većina je žrtva političkih ekstremista
Foto: privatna arhiva

Oni koji nisu umeli da grade puteve danas se pridružuju onima koji puteve blokiraju, i ta tragikomična situacija svedoči o razmerama gramzivosti, vlastoljublja i neodgovornosti dela srpske opozicije premaskirane u zaštitnike prirodne sredine, saopštio je Petar Petković, član Predsedništva SNS. 

Ko zna koliko je ljudi danas bilo onemogućeno da završi neodložne poslove zato što je grupica političkih ekstremista pomislila da je jača, pametnija i bolja od države i velike većine građana Srbije ponosnih na uspehe svoje države. 

Srbija je, trpeljivošću prema malobrojnim ekstremistima, pokazala koliko je zaista demokratska zemlja, ali manjina ne sme da pomisli da će moći da trajno čitavu državu i sve njene građane drži kao taoce.

Da apsurd bude veći, danas se neko dosetio i da blokira put ka administrativnom prelazu Merdare, čineći navodno u ime Srbije i srpstva isto ono što albanski ekstremisti godinama raznim kriminalnim administrativnim merama čine sa druge strane prelaza kako bi naudili Srbiji i Srbima.  

To je još jedan pokazatelj da Priština i Kurti podržavaju blokade puteva i daju podršku delu srpske opozicije sa kojom bi se gotovo sutra dogovorili da Beograd prizna takozvano nezavisno "Kosovo".

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading