PREDSEDNIK VUČIĆ ODBIO HELIKOPTER U Gornje Nedeljice kreće automobilom uprkos blokadi "ekologa"
Foto: Alo!

 

Šef države, kako se saznaje , nije želeo da na razgovore sa meštanima u Gornjim Nedeljicama ide helikopterom, kako mu je sugerisano, a osim razmatranja projekta "Jadar", u direktnoj komunikaciji sa narodom, predviđeno je da obiđe i infrastrukturne radove na teritoriji Šapca. Takođe, Vučić će posetiti i domaćinstvo Živadina Rosića i njegove porodice. Rosić obrađuje oko 25 hektara zemlje i bavi se ratarstvom i stočarstvom odnosno tovom junadi. 

Kako je prethodno najavljeno, predsednik bi od 15 časova trebalo da razgovara sa svim zainteresovanim građanima sa područja 12 sela Jadarskog kraja, u kojima postoji najviši stepen zabrinutosti zbog istraživanja koja vrši kompanija "Rio Tinto".

Vučić je pozvao isključivo građane tih sela da prisustvuju skupu i nije pozvao svoje pristalice iz Loznice, Krupnja ili bilo kog dela Srbije da dođu na skup.

 

BONUS VIDEO:

Uskoro Opširnije na Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
adam

04.12.2021 08:57

svaka cast predsedniku .... znamo da je predsednik skroman ....

Dragana

04.12.2021 10:20

Bitno je da on ide kod tih ljudi, da razgovara sa nima, da nadju neko resenje, da obidje radove, da obidje domacinstva, a cime ce on da dodje to je najmanje bitno.

Slobodan

04.12.2021 10:25

Treaba da se cuva. Djilas je opasan covek i ko zna sta je naumio. Mora se voditi racuna, oni su kod demokrata vec odavno van razuma, jer ih nece narod.

Nevena

04.12.2021 10:29

Podrška Vučiću -svako ima pravo na slobodu kretanja, a ti nazovi ,, ekolozi", samo žele putem ekološke maske da destabilizuju Srbiju i izazovu nerede, a pojedini građani , ako to ne uvide biće izmalipulisani!

Vlada

04.12.2021 10:29

Dvostruko ispravna odluka, delice sudbinu ljudi koji cekaju na blokadama i jos ce da razgovara sa ljudima koji imaju problema

Nikola

04.12.2021 10:49

Hrabrost i odlučnost predsednika Vučić je osobina koju narod vrlo ceni. Njegovu spremnost da se uvek uhvati u koštac sa problemom i ponudi rešenje.