Vučević: U narednoj budžetskoj godini, pripremamo još podsticajnih mera, hoćemo da budemo rekorderi u Srbiji po tome
Foto: Printscreen

Kad imate dobar start, brže se istrči do cilja.

Kada ste odvažni i hrabri i spremni da marljivo radite, nema tog cilja do kojeg ne možete stići, kaže gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

- A kad imate prijatelje, podršku, vetar u leđa .. pa onda vam je, kako kažu, nebo granica.

Mi ćemo, kao što smo ovde danas na startu sa vama, tako ćemo sa vama biti i kada stignete do prvih rezultata, jer pomno pratimo dešavanja na tržištu i stalno iznalazimo nove modele podrške za naše privrednike, da mogu lakše da se razvijaju, unapređuju svoje poslovanje ..

I u narednom periodu, i u narednoj budžetskoj godini, pripremamo još podsticajnih mera, i hoćemo da budemo rekorderi u Srbiji po tome, a već godinama jesmo. I ne želim da budem lažno skroman. Želim da Novosađani to znaju, i da se time ponose jer to je uspeh svih nas.

I stalno ću da podsećam na to da smo krenuli sa jednim više nego skromnim budžetom, da je 2013. godine za samozapošljavanje bilo izdvojeno samo tri miliona dinara za 14 ljudi, a da danas izdvajamo 30 miliona dinara, za 100 ljudi!! Fantastični rezultati. Od danas i vi ulazite u to pobedničko kolo. Da pokažemo da iza fantastičnih rezultata jednog grada stoje fantastični ljudi koji ga čine!!!

Srećan vam novi početak!

Komentari (0)

Loading