EMOTIVNA ČITULJA ZA MILUTINA MRKONJIĆA Od Ane Bekute, njenog sina i unuka
Foto: Printscreen/instagram

 

Pevečici Ani Bekuti proteklih dana svi izjavljuju saučešće, a ona se najpre oglasila kratkom izjavom, da bi sada u čitulji koju potpisuju njen sin Igor, njeni unuci Sonja i Branko i ona, otkrila kako se oseća.

- Bio si otac svakom detetu koje si sreo. Za nas si bio najbolji partner, saputnik, otac i deda. Zauvek ćemo pamtiti život koji smo živeli s tobom. Hvala ti na ljubavi, strpljenju i radosti koju si nam pružao. Volimo te večno i u večnosti - piše u čitulji koju je dala Ana sa svojom porodicom.

Komemoracija i sahrana Milutina Mrkonjića biće održana u četvrtak, 2. decembra.

Printskrin

 

 

Podsetimo, Milutin Mrkonjić, političar i dugogodišnji partner pevačice Ane Bekute izgubio je najtežu bitku u 79. godini na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", gde se poslednjih nedelja lečio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba.

Mrkonjiću se 18. novembra stanje naglo pogoršalo, a lekari su tada saopštili da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno.

On je prethodno, početkom novembra, završio na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu gde mu je ugrađen pejsmejker. U avgustu mesecu operisao je srčane zaliske, i to novom metodom, preko prepona. Partnerka Ana Bekuta bila je uz njega do poslednjeg trenutka i svakodnevno ga je obilazila na klinici. Njih dvoje su bili u ljubavi 10 godina.

 

Komentari (0)

Loading