Antić: Niko u Srbiji nije napadan ovako nisko, preko dece
Tanjug/ Dimitrije Goll

Antić je rekao da je predsednik Vučić ponovo izložen sramnom napadu, ko zna kojem po redu, i to ponovo preko klevetanja njegovog sina.

- Ideja je uvek ista, da se napadom na najbližu porodicu predsednik Vučić zaustavi u svemu što radi, da se njegova ogromna energija odvuče sa državničke borbe za bolju Srbiju na odbranu svoje dece od bezobzirnih napada. I kada su svi odreda oštro demantovali da Danilo Vučić ima bilo kakve veze sa zastupanjem naših fudbalera, tvorci ove opasne izmišljotine neće se povući, a kamoli da upute izvinjenje predsedniku i njegovom sinu.

Antić je naveo da oni ne znaju ni za čast ni za porodicu, ni da treba da prestanu da proizvode laži.

- Isto je kada ih šire u Srbiji ili preko međunarodnih medija, to su samo najobičnije laži i cilj je samo jedan – da naškode predsedniku Srbije. Nikada u Srbiji niko nije bio izložen ovako niskim napadima, preko dece, kao što je izložen predsednik Vučić.

Podvukao je da svako ko u tome učestvuje mora da zna da se to ne radi, da za napad preko dece niko neće da dobije aplauz, a kamoli glas na izborima.

- Ako im se politička borba svela na širenje laži o predsednikovoj deci, a jeste, onda neka odmah prestanu da se bave i politikom i bilo kojim javnim poslom - saopštio je on.

Komentari (0)

Loading